Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Slik velger du rett CC-krem fra It Cosmetics

Er det vanskelig å finne det perfekte grunnlaget? Vil du ha et matt resultat, glød eller noe midt imellom? Kanskje du har et hudproblem og synes det er vanskelig å finne noe som passer din følsomme hud? Bli kjent med It Cosmetics’ kulterklærte CC-krem Your Skin But Better CC Cream, som finnes i tre varianter. Alt for at nettopp du skal føle deg vakker innenfra og ut!

It Cosmetics Your Skin But Better CC+ SPF 50+

Kjøp her

It Cosmetics første CC-krem er sju produkter i ett: foundation med høy dekkevne, fargekorrigering, fuktighetsgivende serum, primer, concealer, fuktighetsgivende dagkrem og SPF 50. Den ble utviklet da grunnleggeren Jamie Kern Lima ikke klarte å finne et produkt som kunne dekke hennes rosacea. CC-kremen tilfører huden fuktighet samtidig som den bidrar til å trylle bort ujevnheter og gi en naturlig dekning. Passer for alle hudtyper.

It Cosmetics Your Skin But Better CC+ Oil Free Matte 40+

Kjøp her

For alle med litt fetere hud som blir blank i løpet av dagen, finnes en matt variant av den prisbelønte CC-kremen, med SPF 40. Kremen inneholder en unik glansabsorberende og porereduserende teknologi og et avansert serum med hydrolysert kollagen, peptider, niacin, hyaluronsyre, vitaminer og antioksidanter. Den bidrar til å forbedre hudens utseende og gir et matt og naturlig resultat.

It Cosmetics Your Skin But Better™ CC+ Illumination™ SPF 50+

Kjøp her

Vi kan rett og slett ikke få nok av en hud som stråler av sunn glød – selvsagt finnes det derfor en glødgivende variant av It Cosmetics' populære CC-krem. Denne varianten inneholder fine, lysreflekterende pigment som gir diskret glød uten glitter eller skimmer – ganske enkelt et must for en jevn finish med fin glød! SPF 50 beskytter huden mot skadelige stråler, og konsistensen er drøy og lett å bygge fra transparent til full dekning.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331