Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Sesongens mest trendy duftnoter

Oppdater parfymegarderoben med årets hotteste trender – salte noter, duften av oppkvikkende te og parfymeverdens evige klassiker, rosen.

En ny vår for rosen

Shop dufter med rose

Helt siden parfymehistoriens begynnelse er det blitt fremstilt rosedufter, og nettopp derfor kan denne duftnoten innimellom føles litt kjedelig og gammeldags – men er det noe roseduften har bevist opp gjennom årene, så er det at den er allsidig og stadig kan fornye seg. For hvis du tror at det bare finnes én roseduft, tar du feil. Etter en lang periode med mer tradisjonelle og pudrete rosedufter opplever de friskere variantene nå en ny vår. Diors ikoniske Miss Dior, som ble lansert i sin originalversjon allerede i 1947, kommer nå i en ny, sprudlende variant som har fått navnet Rose N’ Roses. Et annet godt eksempel på den nye generasjonens rosedufter er La Vie Est Belle En Rose, en av de mange versjonene av Lancômes utrolig populære duft, der volumet på rosen er skrudd opp, noe som gir en enda mer crispy og optimistisk parfyme.

Mange av oss forbinder en kopp te med avkobling. Når te brukes som duftnote i parfyme, har det samme velgjørende og oppkvikkende effekt – noe som Elizabeth Ardens alltid like populære duftklassiker White Tea er et perfekt eksempel på. Ulike typer te gir ulik karakter i parfymer. Dufter med grønn te er ofte litt gressaktige og energigivende, hvit te skaper en mer harmonisk følelse, mens svart te gir en mørkere, mer røykaktig karakter. Da Alberto Morillas, en av verdens absolutt fremste parfymeskapere, skulle lage en ny, oppdatert versjon i år av sin ikoniske parfyme, unisexduften CK One, var nettopp te en av de duftnotene han brukte for å fange den naturlig friske og avslappete følelsen som vi alle lengter etter akkurat nå.

En klype salt?

Shop duft

Hva? Salt? I en parfyme? Ja, men det dreier seg ikke om å tilsette ekte salt i dufter, men om å tolke følelsen av salt vi finner for eksempel i frisk sjøluft – noe som var mesterparfymøren Jean-Claude Ellenas inspirasjon da han skapte Anori, den nyeste duften fra det tradisjonsrike parfymehuset Le Couvent. I Valentinos suksessduft Born In Roma er det nettopp den mineralske kjøligheten som de saltaktige notene tilfører, som gir parfymen sin moderne følelse. Den inneholder også klassisk friske noter av vetiver, ingefær, salvie og tre.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331