Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Når bør du kaste produktene?

Gamle og utgåtte kosmetikkprodukter gjør verken deg eller huden glad, så ta en grundig opprensking blant skjønnhetsfavorittene. Vi hjelper deg med å få oversikt over best før-datoene i skapet!

Husk at baderomsskapet skal fungere på samme måte som kjøleskapet: som en oppbevaringplass for å holde produktene friske. Gammel mascara og øyekrem bør kastes, sammen med utgått melk og fjorårets syltetøy. På den måten beskytter du huden mot bakterier og smussrester som samler seg og formerer seg i gammel makeup og krem som har passert best før-datoen. Bruker du gamle og ufriske produkter, kan det føre til reaksjoner og følsomhet i huden, og i verste fall forårsake kløe og akner. Også resultatet blir påvirket når produktene er for gamle. Foundation som har stått for lenge, blir ikke jevn, utgått krem har ikke den samme pleiende virkningen på huden, og gammel mascara smuldrer bare for å nevne noen eksempler. Dette kan du unngå med grundig og regelmessig ryddig. Her får du en oversikt over hvilke kosmetikkprodukter det er på tide å si farvel til!

Foundation – holder i 6–18 måneder

Foundation har varierende holdbarhet, avhengig av hvordan den er pakket. Den holder seg best i pumpe, som holder luft og bakterier ute. Foundation i krukke eller dåse må skiftes ut oftere.

Leppestift - holder i 12-18 måneder

Vanlig leppestift, der overflaten hele tiden blir fornyet, kan brukes i cirka halvannet år. Flytende leppeprodukter der luft og smuss kan komme inn i hylsen under påføring, mister friskheten fortere.

Krem - holder i 9-18 måneder

Avhengig av emballasjen vil krem ha varierende holdbarhet. Det beste er krem i pumpe. Deretter kommer tube og til slutt krukke. Bruk spatel i stedet for fingrene til krem på krukke, så holder den seg frisk mye lenger.

Mascara - holder i 3-4 måneder

Mascara inneholder både vann og olje, og der trives bakterier godt. De følsomme øynene har også lett for å bli utsatt for betennelser hvis du bruker gammel mascara eller deler mascarabørste med andre. Bytt mascara minst hver tredje eller fjerde måned for å unngå problemer.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331