Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Makeuptrend: Alltid rødt, alltid rett

Røde lepper er skjønnhetens motstykke til motens lille sorte – en sann klassiker som aldri går av moten. Det at røde lepper ofte vekker sterke følelser, er blitt utnyttet av mange fargerike kvinner opp gjennom historien. KICKS forteller hvordan – og hjelper deg å finne den perfekte røde nyansen som vil gjøre deg til en lipstick queen.

I DAG FORBINDER VI røde lepper hovedsakelig med klassisk skjønnhet og dramatisk sminke à la Hollywood. Men historien om røde lepper er også en historie om kvinners styrke. Da forkjemperne for stemmerett for kvinner tok over New Yorks gater under en stor demonstrasjon i 1912, var de iført rød leppestift for å poengtere sin sak. På den tiden hadde røde lepper et svært dårlig rykte og representerte løsaktighet og dårlig moral. Bare mennesker med utsvevende liv, som skuespillere og prostituerte, overdrev makeupen på den måten. Nettopp derfor valgte kvinnesaksforkjemperne demonstrativt røde lepper – de ville at menn skulle slutte å moralisere over kvinner og kvinners utseende. I tillegg til å gi dem stemmerett, da – og det fikk de jo til slutt. Etter det var røde lepper lenge et symbol på kvinnelig opprør. 

Men det var først etter andre verdenskrig de røde leppene, samt annen makeup, ble mer tilgjengelig for allmennheten, da man begynte å produsere sminke i fabrikker. Endelig kunne alle som ville velge power-fargen rød til leppene!

Hvilken rødnyanse passer best din hudtone?

LYS

Du passer best i kalde rødnyanser, det vil si farger med en blå undertone. En slik rødfarge får også tennene dine til å se hvitere ut – bonus! Mørke bærnyanser og vinrødt er også helt rett til deg.

MEDIUM

Du passer aller best i varme rødnyanser, så tenk på at produktene skal ha en oransje undertone. Plomme passer perfekt til leppene dine, til og med burgunder. 

MØRK

MØRK: Du kan velge og vrake, det finnes ingen rødtone som ikke passer til deg! Velg klare rødtoner i kalde og varme nyanser hvis du vil skille deg ut, elelr bronserødt for en mer diskré look.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331