Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Liquid lipstick - den hotteste leppetrenden

Beautybloggere over hele verden jubler over den siste leppetrenden med flytende leppestift. Leppestiftet kalles for liquid lipstick og ser ut som lipgloss, men dekker som leppestift – eller bedre!

Liquid lipstick har uovertruffen holdbarhet og finnes i ulike varianter hos flere sminkemerker. Stilikonet og realitystjernen Kylie Jenner er kanskje liquid lipstick-trendens største kjendis og har lansert egne versjoner under eget varemerke. 

Flytende leppestift er en spesiell type leppeprodukt, og det er et par ting du bør ha i tankene. Med mengder av pigmenter kan produktene føles tørre på leppene, men du løser problemet med riktig forarbeid. 

New! KICKS Liquid lipstick
Nye KICKS Liquid Lipsticks fås i ti farger, og like mange leppepenner i matchende farger. Leppepennene får den flytende leppestiften til å holde enda bedre og gjør det enklere å få til skarpe konturer. 

Slik får du et perfekt resultat med Liquid lipstick: 

1. Fjern tørr hud 
Det er viktig å fjerne alle eventuelle tørre partier fra leppene. Siden flytende leppestift er høypigmentert, avslører de umiddelbart alle eventuelle tørrheter og ujevnheter. Det er lurt å bruke en leppeskrubb. 

2. Grunn med leppebalsam 
Grunn med en fuktighetsgivende leppepomade, men velg en som ikke er for klissete. Leppeprimer kan også være et godt alternativ.

3. Fyll ut leppekonturer 
Fyll ut leppekonturene med leppeblyant i samme farge som den flytende leppestiften du ønsker å bruke. Det forlenger fargens holdbarhet og gjør det enklere å få til skarpe og pene kanter. 

4. Påfør leppestift 
Begynn med å påføre den flytende leppestiften på underleppen. Press leppene forsiktig sammen, og fyll deretter ut overleppen og amorbuen. 

5. Korriger 
Blir det feil noe sted, fukter du en bomullsdott med vann eller sminkefjerner og korrigerer forsiktig.

Liquid Lipstick

Se flere

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331