Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS’ guide til din beste mascara

Mascara er vårt aller mest populære (og brukte) makeupprodukt. Uansett om du drømmer om volum, lengde eller ekstra mye drama – KICKS veileder deg til den mascaraen som passer for nettopp deg. Tips! Jobb raskt, så unngår du klumper når du legger flere lag mascara. Så snart produktet har tørket, blir det lettere klumper når du påfører mer.

Maks volum

Vipper med mye volum trekker umiddelbart oppmerksomhet til øynene dine. Mascara med en større, tettere kost gir intensitet og passer for deg som liker en dramatisk look med vipper som virkelig gjør mye ut av seg. En ekstra nattsvart nyanse forsterker fargen og gir inntrykk av enda tettere vipper.

Ekstra lengde

Forlengende mascara er et godt valg som hverdagsmascara for de aller fleste typer øyevipper. Den ser aldri tung eller klumpet ut, men setter likevel vippene i fokus på en flott måte. Velg en mascara med tett bust eller kam, som separerer godt og får tak i alle øyevippene så de ser milelange ut.

Separer mer

Er naturlige øyevipper med diskré farge og perfekt separasjon din greie? Da er en lettvektig lengdemascara med en liten og tett kost det beste valget. Velg en brunsvart eller brun nyanse hvis du vil unngå hardt maskerte øyne og heller skape vipper som ser ut som dine egne, bare enda bedre!

Bøy for det beste blikket

Våkne bambiøyne får du med ordentlig bøyde øyevipper. La vippetangen gjøre grunnarbeidet og gi så vippene et løft med en buet mascarakost, som hjelper til å trykke opp alle små vippehår. Velg gjerne en vannfast variant som holder øyevippene på plass hele dagen og kvelden.

Ekstra alt

Noen øyevipper og festlige anledninger krever både fantastisk lengde, tydelig form og supervolum. Og det finnes selvfølgelig dramatiske mascaraer som gir ekstra av alt når du vil fremheve hver enkelt øyevippe. Sats på en mascara med fiber, som gir følelsen av enda flere vipper. For å få et ekstra synlig og hol

Tips! Jobb raskt, så unngår du klumper når du legger flere lag mascara. Så snart produktet har tørket, blir det lettere klumper når du påfører mer.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331