Hvorfor skal jeg bruke saltvannsspray - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Nå får du 25% på bestselgende makeup! Gjelder til og med søndag. Se alle produkter her!

Hvorfor skal jeg bruke saltvannsspray – KICKS forklarer

Saltvannsspray har mange gode egenskaper og kan gjøre underverker for håret. Hva er forskjellen sammenlignet med andre hårprodukter og hvordan brukes saltvannsspray? La KICKS guide deg.
1
Del

Hva er saltvannsspray?

Saltvannsspray er et stylingprodukt du bruker når du vil ha en slags stivhet i håret. Sprayen gir volum og tekstur, det gjør håret lettere å style. Når du har sprayet på litt saltvannsspray, kan du sammenligne det med følelsen du får når du har badet i saltvann. 

Hvordan brukes saltvannsspray?

I tørt, vått eller fuktig hår – saltvannsspray kan brukes på forskjellige måter. Du kan bruke den som et volumgivende produkt når du føner håret, eller når du vil fremheve fall eller naturlige krøller. Hvis du vil gi tørt hår mer tekstur uten at det blir for hardt, er saltvannsspray perfekt.

 Saltvannsspray – 5 tips!

 • Hold flasken et stykke fra håret når du sprayer. Da "spres" produktet og du unngår at det kommer for mye på ett sted.
 • Saltvannsspray fungerer i alle hår. Men det er lurt å tilpasse mengden produkt slik at du ikke sprayer for mye i for eksempel tynt og kort hår.
 • Vil du ha volum fra rot til tupp? Spray saltvannsspray i hele håret før du føner.
 • Hvis du skal lage en håroppsetning, er det lurt å starte med å spraye saltvannsspray. Håret blir litt stivere og mer formbart – og hårnåler og annet hårtilbehør fester bedre.
 • Husk å ikke bruke for mye saltvannsspray. Da kan håret bli tørt, svakt og føles krusete.

Oppdag vårt hårsortiment

1
Del
Hannah Bergroth, Skjønnhetsredaktør

Hannah er en av KICKS sine skjønnhetseksperter og skriver våre inspirasjonsartikler og guider til de beste produktene. Hannah er også stylist og kreativ redaktør og har mange års erfaring med å lage innhold til ulike magasiner og digitale kanaler. Hannah har også jobbet som frisør og er en dedikert hårnerd.

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024