Kjøp de beste duftpinnene hos KICKS - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Ikke glem kjæresten til Valentines Day og mamma til morsdag! Nå får du 20% på utvalgt duft t.o.m 14.02!

Hos KICKS finner du duftpinner som får best i test

Hos KICKS finner du duftpinner som får best i test

Duftpinner med nydelig duft skaper både vellukt og forbedrer atmosfæren hjemme. Hos KICKS finner du de beste duftpinnene, både i butikk og på nettet!
Del

Kjøp verdens beste duftpinner hos KICKS! 

Hvis du vil skape ekstra koselig stemning eller tilføre vakkert interiør til hjemmet ditt, er sanselige og velduftende duftpinner et litt ekstra godt tips. De passer inn i alle typer interiør og rom, og med sine nøye utvalgte duftakkorder, finnes det duftpinner som passer perfekt til akkurat din smak. Vil du ha friske sitrusnoter på badet, skape koselig magi med vaniljeduft i stuen eller kanskje innrede kjøkkenet med illusjonen av nybakte boller? Dagens moderne duftlys klarer det meste. Hos KICKS finner du et stort sortiment av velduftende duftpinner. Tips! Prøv gjerne å plassere duftpinnene dine på flere forskjellige steder i hjemmet og på rommene dine, for å finne stedet der velduften kommer til sin rett. Velkommen til å handle duftpinner i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet. Vi sees!  

 

Skaper en luksuriøs oase hjemme 

Hvis du vil skape en fredelig oase i hjemmet ditt og få det til å føles som et luksuriøst hotell, er  Sunday Ease Calming Oats Diffuser et veldig godt kjøp. Duftpinnene består av en duftdiffuser i glass og tykke trepinner i beste skandinavisk stil. En vegansk favoritt som dufter eksklusivt av vetiver, jasmin, fiken, kardemomme og timian.   

Skaper en krydret basarfølelse 

Duftpinner som gir hjemmet ditt en eksklusiv og krydret følelse, som hentet fra en eksotisk basar. Noir 89 Room Diffuser er en unik blanding av sanselig mørkt sandeltre og kraftige krydder som musk. Den elegante beholderen gir deg åtte−ti ukers nydelig velduft. I tillegg byr denne bestselgeren på to valgfrie lokk: et kobberfarget og et sølvfarget, det gjør det enkelt å fargematche til annet interiør hjemme.  

Gir en avslappende effekt 

Eksklusive duftpinner i mindre versjon som er enkle å finne plass til hjemme. The Ritual Of Sakura Mini Fragrance Sticks Diffuser inneholder en eksklusiv duftolje, som har en avslappende duft av kirsebærblomster og rismelk. Den nydelige duften varer i omtrent to−tre uker. Psst! Hvis du vil forsterke duftopplevelsen hjemme, kan du kombinere duftpinnene med duftlyset i samme serie, The Ritual of Sakura. 

Bestselgende favoritt for ro og sjelefred 

Parfymehuset Cleans friske bestselger Fresh Linens finnes selvfølgelig også som duftpinner. Space Reed Diffuser Fresh Linens gir hjemmet ditt en duft av myke og nyvaskede bomullslaken, det gir ro og sjelefred. I tillegg er dette helt veganske produktet laget med bærekraftige ingredienser og miljøbevisst emballasje. Avgir en nydelig velduft i ca. 90 dager. Etterpå kan du resirkulere glassemballasjen eller bruke den til oppbevaring.  

Bringer deg til Karibien 

Bestselgende klassiker, samt parfymemerket Jo Malones første signaturduft. Lime Basil & Mandarin Scent Surround Diffuser byr på en moderne variant av sitrusduft, matchet med aromatiske noter som pepperaktig basilikum og romantisk hvit timian. De vakkert designede duftpinnene gir en følelse av Karibia i hjemmet ditt, en ikke helt uvelkommen effekt under de kjølige vintermånedene.  

For en ekstra festlig atmosfære 

Duftpinner som gir en sprudlende duft av nyåpnet og boblende champagne, kombinert med varm vanilje, søte epler, solmodne fersken og sanselige eikefat. Med Reed Diffuser Crisp Champagne blir hver dag til en fest! De 18 eksklusive duftpinnene sprer effektivt denne eksklusive duften i hjemmet ditt, uten at effekten blir for intens. Tips! Vend gjerne duftpinnene annenhver uke for å booste duften enda mer. 

Byr på en forfriskende bris 

Hvis du vil gi hjemmet ditt en ekstra oppkvikkende og frisk atmosfære, er denne veganske bestselgeren en litt ekstra god investering. Airy Weekdays Minerals Moist Diffuser er beriket med duftakkorder fra friske sitrusfrukter, forfriskende peppermynte, eksotisk ingefær og varm musk, det gir en ekstra behagelig og frisk duft. 

For en frisk og herlig duftsensasjon 

Hvis høsten er din favorittsesong, er disse eksklusive duftpinnene en ekstra god investering. English Pear & Freesia Scent Surround Diffuser gir hjemmet ditt den sensuelle friskheten til nyplukkede, britiske bringebær kombinert med ferske, nyplukkede hvite fresias. I denne sensuelle duftkompotten finnes det også duftakkorder fra delikat ambra, eksotisk patchouli og gyllent tre. Den diskrete og elegante designen er en ekstra stilig interiørdetalj for hjemmet ditt.  

Som en varm klem 

For å skape en varm og sensuell stemning hjemme, er det et godt tips å satse på varme og eksotiske duftnoter. Reed Diffuser Suede Noir inneholder en omfavnende duftkompott som består av blant annet myk mokka, eksotisk røkelse, aromatisk sandeltre, varm vanilje, sanselig patchouli, avslappende lavendel og sitrusfrisk rosengeranium. Veganvennlig favoritt som produseres for hånd i USA.  

Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort