Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Guide: Her er de beste sminkekostene fra FLAER

Å legge makeup er en kunst, ikke minst med FLAER og merkets brede utvalg av profesjonelle og veganske sminkekoster. Her er de beste sminkekostene fra FLAER – hvilken blir ditt neste kjøp?

Her presenterer vi de beste sminkekostene fra FLAER 

Tidsbesparende bestselger 

Vegansk duobørste som hjelper deg å skape den perfekte basen. Som navnet tilsier er 108 Foundation & Concealer Brush designet for å påføre både foundation og concealer, fordi de luftige børstehårene kan brukes med både flytende og pudderbaserte formler.  

Gir et perfekt grunnlag 

Myk og vegansk makeupsvamp som utfører magi med alle typer formler. Med 501 Soft Blending Sponge er det enkelt å skape en naturlig og jevn base uten striper, samtidig som du kan skreddersy ønsket dekningsgrad. Kan brukes både tørt og fuktig. Tips! Vask gjerne svampen etter hver bruk, da varer den lenger.

Skaper en dekkende base 

Vegansk foundationkost som er det perfekte verktøyet for å lage en dekkende base. 106 Buffing Foundation Brush har tett og syntetisk bust, det gjør det enkelt å skape et jevnt resultat uten striper. Og det beste av alt? Denne vinneren av KICKS Beauty Awards 2021 og 2022 kan brukes med både flytende og pudderbaserte sminkeprodukter 

For rouge, bronsepudder eller contouring 

Sminkekost som er spesielt utviklet for en ekstra smidig påføring med naturlige resultater. 201 Angled Cheek Brush har skrå design og kan brukes til å påføre både rouge og bronsepudder eller til contouring. En allsidig og helt vegansk favoritt for kinnene, ganske enkelt.

Bra for fiksering av makeup 

Ekstra stor pudderkost, spesielt utviklet for å fange opp og påføre hvert enkelt pigment. 102 All Over Face Brush er helt vegansk og passer perfekt for å fiksere makeupen, påføre bronsepudder eller hvis du vil bruke body makeup. Resultatet blir smigrende jevnt og fjærlett. 

Gir en naturlig base 

 Supermyk og herlig makeupsvamp som passer for alle typer formler.  503 Super Soft Blending Sponge er helt vegansk og har et porøst materiale som gjør det enkelt å skape en naturlig effekt med vakker glød. Tips! For beste effekt, fukt svampen og klem ut vann før påføring. 

Allsidig favoritt for basemakeup 

Vegansk pudderbørste i en litt mindre størrelse som også kan brukes til påføring av bronsepudder og rouge. 105 All Around Powder Brush har et luftig og ekstra mykt børstehode, som fordeler både pudder og mineralfoundation med perfeksjon. En smart multikunstner for makeupen din! 

Perfekt for contouring 

Myk makeupsvamp som er spesielt utviklet for å skape dybde og dimensjon i makeupen. 502 Contour Blending Sponge har både en flat og en rund side, perfekt for både contouring og for å skape et jevnt og fint resultat. Et godt og helt vegansk kjøp for alle typer formler. Tips! Kan brukes både fuktig og tørr.

Fantastisk for pudder og rouge  

Pudderkost i en perfekt mellomstørrelse som både påfører og fordeler pudder på en optimal måte. 103 Precision Powder Brush er helt vegansk og gir et jevnt og naturlig resultat. I tillegg kan denne populære bestselgeren også brukes til å påføre rouge og bronsepudder. Et veldig godt og allsidig tillegg til sminkevesken din.

Gir en air-brushed effekt 

Vegansk sminkekost som er det perfekte valget når du vil blende inn foundationen, det vil si jobbe den inn i ansiktet uten å lage synlige striper. 109 Angled Flat Top Brush har tett og myk bust, det gir et naturlig resultat og perfekt dekning. Og det beste av alt? Børstehårene absorberer også akkurat den riktige mengden av produktet, det motvirker svinn. Passer for både flytende og krembaserte formler.  

For perfekt øyenbryn  

En like smart som klassisk duokost for brynene som har en gitt plass i sminkevesken din. 405 Duo Brow Brush er helt vegansk og er perfekt for påføring av alle typer formler, inkludert pudder, pomade og gel. Den skarpe og skrå kosten skaper perfekte bryn, mens spoolie-kosten gir både fin form og duser frem et mer naturlig resultat.  

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331