Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Rett valg til dine øyenbryn

Vanskelig å velge brynsprodukt? KICKS hjelper deg å finne produktene som former, fikserer og fremhever nettopp dine øyebryn på den beste måten.

Øyenbrynsblyant - for en naturlig markering

Basisproduktet i øyebrynsgarderoben er blyanten, som enkelt fikser både en naturlig markering og skarpere bryn. Den er også ypperlig som base for brynskygge. Selv nybegynnere håndterer brynsblyanten uten problem.

Brynsgel kommer i en mengde varianter, alt fra klar til med farge og mye fiber. Du trenger garantert minst én av alle disse i sminkepungen! Brynsgel bidrar med det lille ekstra og fremhever hvert enkelt brynshår, uansett hvordan du styler brynene.

Farget brynvoks - for en tydelig form

Farget brynsvoks, eller pomade, gir skarpt markerte bryn og holder seg på plass lenge. Du som vil fremheve brynene mest mulig, tegner en hel form, mens du som foretrekker en naturlig, men tydelig markering, tegner små streker mellom dine egne hår.

Brynskygge - for å fylle inn

Hvis du gjerne vil fylle inn brynene litt mer, er brynskygge et godt grunnprodukt. Den fyller raskt inn hele brynet uten å bli for skarp. Kombiner gjerne skyggen med andre brynsprodukter for å fiksere og skape farge med mer dybde.

Bryliner - for perfekte hår

En eyeliner, men til øyebrynene, er akkurat så genialt som det høres ut. Den smale tuppen gjør det lett å fylle ut hull med små brynlignende streker og skape illusjonen av superfyldige, helt naturlige bryn.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331