Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Få de fineste brynene

Øyebrynene er ansiktets viktigste accessoir. Uansett om du vil ha dem naturlig formet eller trendy og fyldige, finnes det brynprodukter som hjelper deg å få den looken du ønsker. Slik former, fikserer og fremhever du øyebrynene på beste måte

For trendy fyldige bryn

Hvis du vil gjøre øyebrynene bredere og lengre, er brynskygge et godt grunnprodukt. Den former hele brynet på en myk måte uten at resultatet blir for skarpt. Bruk skyggen sammen med en skrå pensel, og kombiner gjerne med en brynsblyant eller brynliner for å gi fargen større dybde. Med en blyant eller brynliner kan du også tegne små streker som fyller ut brynene der det trengs. Til sist fikserer du brynshårene med en farget bryngel med fibre, som også gjør brynene mye fyldigere.

For naturlig flotte bryn

Når du vil gi øyebrynene fin form og markering som ser helt naturlig ut, er brynsblyanten det beste produktet i sminkepungen. Den er basisproduktet i brynsgarderoben, som enkelt sørger for både en diskré form og skarpere bryn. Med en spiss blyant tegner du små hårlignende streker for å skape illusjonen av fyldige, helt naturlige bryn. Så fremhever du brynshårene med ufarget bryngel som gir fin form og glans. Prøv også et serum for øyebrynene som styrker og gjør brynene fyldigere på sikt.

For tydelig formede bryn

Farget brynvoks, som også kalles dip brow eller brynpomade, gir en skarp og tydelig farge som sitter lenge. Med farget voks på en skrå pensel fyller du lett ut øyebrynene der de er litt glisne. Du som liker svært markerte og skarpe bryn, legger ganske enkelt en tydelig form i stedet for enkelthår. Hvis du vil fremheve brynene så mye som mulig, rammer du dem inn ytterligere med en concealer og en diskré highlighter som gir skarpere konturer. Børst øyebrynene med bryngel med farge når du er fornøyd med formen, så blir alle brynshår fiksert og maksimalt fremhevet.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331