Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Ekspertene velger de beste lukene i KICKS-kalenderen

Julen nærmer seg med stormskritt og du trenger selvfølgelig en skjønnhetskalender å telle ned med. I KICKS Skincare Advent Calendar finner du 24 populære produkter du kan skjemme bort deg selv med – fra topp til tå! KICKS’ eksperter tipser om sine favoritter i en av julens beste kalendere!
Av Åsa Östergren, Redaktør31.10.2022, kl. 13.36

Kiehl's Creamy Eye Treatment With Avocado  
Bestselgende øyekrem med avokadoolje, sheasmør og betakaroten, som effektivt gir fuktighet og demper hevelse. 

"En fantastisk øyekrem som gir massevis med fukt og fungerer perfekt under concealer! Hvis du vil gi øynene litt ekstra kjærlighet, kan du også legge på et litt tykkere lag og bruke den som øyemaske! "
Petra, KICKS sosiale medier  

BeautyAct MicroMelting Cleansing Balm 
Pleiende cleansing balm med vitamin E, glyserin og oljer som fjerner vanntett makeup og løser opp urenheter på huden. 

"Cleansing Balm er perfekt for deg som har sensitiv hud og ønsker en fuktighetsgivende og skånsom makeup remover. Fantastisk for double cleansing sammen med din favoritt for rens av ansiktet."
Isabella, KICKS sosiale medier  

 

Mon Sun Nighttime Wonder Mineral & Moist Hand Creme 
Myk og kremet behandling for hendene med 7 % AHA-syre og 5 % PHA-syre, som eksfolierer hendene og gir dem fuktighet over natten. 

"Dette er en fuktighetsgivende håndkrem som du påfører før du legger deg. Den har en rik og kremet formel som gjør at du våkner opp med myke hender! " 
Venus, KICKS makeupartist KICKS  

Clarins Beauty Flash Balm 
Hudpleieklassikere som gir glød og strammer opp huden. Den multifunksjonelle kremen fungerer som ansiktskrem, primer og ansiktsmaske. 

"Passer virkelig for alle! Bruker den både som maske og primer. Den gir fuktighet og glow, og gjør at makeupen sitter bedre. Ganske enkelt en quick fix! " 
Åsa, KICKS hudterapeut  
 

BeautyAct 7% Niacinamide Re-Texurising Toner 
Toner med 7 % niacinamid som gir glød, minimerer porer og gir en jevnere hudoverflate og hudtone. Passer for alle hudtyper, også sensitiv hud.

"Effektiv og behagelig toner, som gir en jevnere hudoverflate og mye glød takket være superingrediensen niacinamid. Jeg elsker å klappe denne på ansiktet om morgenen, den gir umiddelbart en frisk følelse."
Åsa, KICKS Magazine  
 

Åsa Östergren, Redaktør

Åsa er en av KICKS' skjønnhetseksperter og ansvarlig redaktør for KICKS Magazine. Hun har mange års erfaring som skjønnhetsredaktør i ulike magasiner og har jobbet som profesjonell makeupartist og hårstylist innen foto i over 15 år. I tillegg til sin brede kunnskap om makeup, har Åsa også en omfattende hudpleierutine og full kontroll på de aller beste produktene.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331