Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BYREDO makeup

Nordens egen parfymemester Ben Gorham har allerede erobret verden med suksessduftene til Byredo. Nå setter vi sminkepungen i fokus og ønsker Byredo velkommen til kicks. no med sine nye, spennende makEupprodukter!

Parfymeverdene er fransk, snobbete og tradisjonell. Så da en svensk-kanadisk, skjeggete og tatovert tidligere basketproff plutselig dukket opp i 2006 med en rekke dufter basert på hans egne barndomsminner, var det ikke til å unngå at han vekket oppmerksomhet i bransjen. Selv om han på alle måter var en outsider i parfymebransjen, klarte Ben Gorham å skape noe så unikt som et svensk parfymehus med begeistrede fans over hele verden.

I dag har Byredo vokst til et anerkjent dufthus som også tilbyr luksu - riøse duftlys, kroppsprodukter – og makeup, som nå lanseres på kicks.no! Akkurat som da Ben Gorham etablerte Byredo er det viljen til å la mennesker finne sitt eget uttrykk som er inspirasjonen bak de veganske makeupproduktene, som har en helt egen eksklusiv og organisk design. Alle produktene er utviklet i samarbeid med den britiske makeupartisten Isamaya Ffrench, som er kjent for sin fargesprakende og futuristiske stil. Den er lett å se på for eksempel øyenskyggepalettene i spennende og uttrykksfulle fargekombinasjoner. Ta en titt på både dem og alle andre makeupfavoritter fra Byredo, på kicks.no.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331