Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Beste vannfaste mascara – hvis KICKS’ klubbmedlemmer får velge

Uansett om du liker intense treningsøkter, elsker å gråte til triste filmer eller har følsomme øyne som ofte renner, er en vanntett mascara din beste venn. Her er de beste vannfaste mascaraene som ikke bare er verdt en ekstra titt, de er også verdt å kjøpe igjen og igjen ifølge KICKS’ klubbmedlemmer. Ingen klumper eller flassing så langt øyet kan se!
Del

Bestselger i vannfast variant

Separerte vipper? Maksimalt volum? Vannfast formel? Hypnôse Doll Eyes Mascara Waterproof klarer det meste. Den spesialdesignede kjegleformede børsten fanger også opp hver enkelt vipp og fremhever den på en like vannfast som mesterlig måte. For best effekt, hold mascarabørsten horisontalt inntil vipperøttene og påfør formelen med sikksakkbevegelser på øyevippene, fra roten og ut mot tuppene.

«Den beste maskaraen jeg noen sinne har brukt! Kommer ikke til å gå tilbake til noe annet! Holder seg utrolig fint gjennom dagen, og tåler både tårer, regn og søvn:) Anbefales på det varmeste!» - Henriette

Gir fint volum

Vannfast mascara som både gir fint volum og inntrykk av tettere vipper. Volume Million Lashes Mascara Waterproof har en spesialdesignet gummibørste som raskt og enkelt gir hver enkelt vipp en moderat dose av formelen. Resultatet er tette og vakkert fyldige vipper.

«Dekker godt og har god børste. Holder lenge før den blir tørr.» - Berit

Når himmelske høyder

Bestselgende mascara som endelig finnes i en vannfast formel. Lash Sensational Sky High Mascara gir vippene fantastisk lengde og fint volum. Med sin unike fleksibilitet, er børsten perfekt for å bygge fylde og lengde, fra rot til tupp. Formelen er også beriket med fiber- og bambusekstrakt, det gir både fint volum og lengde samt en fjærlett følelse. Godt kjøp for følsomme øyne.

«Verden beste, den drysser ikke og holder godt når jeg vipper vippene» - Victoria

Som løsvipper

Hvis du vil gi vippene maksimalt volum med følelsen av løsvipper, er denne vannfaste mascaraen et hot tips. Volum Effet Faux Cils Mascara Waterproof Black er beriket med beroligende og reparerende provitamin B5, og tørker ikke ut vippene. Børsten av nylonfibre gjør det enkelt å bygge opp fint volum og vipper som ser både tykkere og lengre ut.

«Jeg har veldig sensitive øyne, og jeg har hatt allergier nesten hele mitt liv. Da jeg prøvde denne mascaraen for første gang for flere år siden, åpnet det seg en ny verden for meg! Ingen kløe eller rennende øyne, og vippene blir helt fantastiske! Og, ikke minst, de holder seg fine hele dagen! Jeg bruker å skifte ut mascaraen ca hver 6.-8. uke. Husk å bruk en god øyesminkefjerner for vannfast mascara, viktig!» - Anne-Kathrine

Gir maksimale vipper

Vannfast mascara som dobler størrelsen på dine (usminkede) vipper og gir illusjonen av løsvipper. False Lash Effect Waterproof Mascara Black er utstyrt med en ekstra stor mascarabørste i gummi, den er både enkel å bruke og fanger hver enkelt vipp i et enkelt sveip. Resultatet er fantastiske vipper som sitter på plass hele dagen uten å klebe eller flasse. Passer godt for sensitive øyne.

«Den beste mascaraen for separasjon og for å holde på krøllen. Gir ikke dramatisk volum men akkurat nok!» - Ronja

Volumgivende børste

Vil du ha vannfaste øyevipper med skikkelig volum? Diorshow Mascara Waterproof har en ekstra stor og luksuriøs børste, det gjør det enkelt å bygge nydelig fylde. Formelen gjør det også enkelt å skreddersy intensiteten rundt øynene dine. Jo flere sveip med mascarabørsten, jo større effekt. For beste resultat hold mot vipperoten og påfør utover på øyevippene med sikksakkbevegelser.

«Fantastisk mascara, brukt den i mange år! Beste ever!» - Sissel

Gir fantastisk lengde

Vannfast variant av den populære og bestselgende mascaraen Lash Queen Feline Blacks. Den spesialdesignede børsten gir både fantastisk lengde, fyldige vipper og en velkommen intensitet til øynene dine. Børsten byr også på separasjon og bidrar til å fordele mascaraformelen jevnt over hver enkelt vipp.

«Min favoritt og absolutt go-to maskara. Har den vannfaste og vanlige, men bruker desidert den vannfaste mer 

Makeløst volum

Populær mascara som både gir et holdbart og ekstra fyldig volum til fine vipper. Monsieur Big Waterproof Mascara Black kan påføres i flere lag og kan gi et resultat med opptil 12 ganger mer volum. Den store, myke børsten er både enkel å bruke og gir hver enkelt vipp fint volum fra rot til topp.

”Store, fine vipper, uten dryss og klumping» - Jannicke

Populære Beauty tester

Se flere
Finn din nye favorittmascara!
Wing it! Finn din eyeliner
Del

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331