Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

7 tips som redder vinterhuden

Vinteren er en utfordring for huden – men det er mulig å slippe stram, flassende og rød hud. KICKS forteller deg hvordan du vintersikrer hudpleierutinen i syv fuktighetsgivende steg.
Del

1. Så skånsom rens som mulig

Ansiktsrengjøring

Rensingen er et av de aller viktigste stegene i hudpleierutinen, men den kan være en skikkelig fuktighetstyv hvis du velger feil type. Å bruke renseolje, -melk eller -balm er den mest skånsomme måten å rense ømtålig vinterhud på

2. Eksfolier mer!

Peeling

Peeling gjør at huden kan ta opp fuktighet bedre. Dessuten får du mer glød og føler deg deilig fløyelsmyk! Velg gjerne AHAeller PHA-syre til eksfoliering, de er mest skånsomme mot den ømtålige vinterhuden.

3. Spiss hudpleierutinen

Shop toner

Toner, essence, lotion eller booster er et lett flytende serum eller ansiktsvann med høy konsentrasjon av pleiende ingredienser som virker i dybden av huden din, takket være mindre molekyler. Det gjør ganske enkelt hudpleierutinen hakket bedre!

4. Serum er stjernen i rutinen

Serum

Serum er superstjernen i hudpleierutinen og gir fuktighet og næring i dybden. Velg serum med ekstra fuktighetsgivende egenskaper, gjerne med ingredienser som hylauronsyre, ceramider eller glyserin, til din tørste vinterhud – det vil gjøre stor forskjell!

5. Anikstskrem til vinterbruk

Ansiktskrem

Når det er kaldt ute og huden strammer i ansiktet, er det på tide å skifte til en fetere dagkrem som beskytter huden mot uttørkende minusgrader. Er du veldig tørr, er det også deilig med en ansiktsolje som mykgjør og beskytter vinterhuden.

6. Skjønnhetssøvn

Nattkrem

Å booste hudpleierutinen med nattserum og nattkrem om kvelden gjør underverker for fuktighetsbalansen. Mens du sover, jobber nemlig huden for fullt, og du får ekstra god effekt av produktene.

7. Fyll på med fuktighet med en maske

Ansiktsmaske

Ta deg tid til å legge en ansiktsmaske full av mykgjørende ingredienser så ofte du kan om vinteren – hvorfor ikke over natten? Huden din vil takke deg! En ansiktsspray som redder huden fra å tørke ut i løpet av dagen, er også en god investering, som garanterer at du slipper overflatetørrhet.

Del

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331