Sebastian Professional - KICKS - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Nå får du 25% på bestselgende makeup! Gjelder til og med søndag. Se alle produkter her!

Sebastian Professional

Sebastian Professional er merket for innovatører innen fryktløs styling. De siste 50 årene har de vært de første i verden til å lage kreppetang , semi-permanent profesjonell hårfarge, hårspray med aerosol - "Shaper", stylingbehandling - "Potion 9" og stylingvoks basert på leire - " Craft Clay". Sebastian Professional sine produkter er perfekte for deg som vill skape din drømmefrisyre hver dag. Livet er for kort for kjedelig hår. Sebastian Professional. Hva blir det neste!

37 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Sebastian Professional – hårpleie for ulike hårtyper og behov

Siden 1970-tallet har Sebastian Professional utviklet hårprodukter for å oppfylle dine ulike hårbehov. Reisen mot å bli et av verdens mest fremtredende hårmerker begynte i Los Angeles da Geri Cusenza og John Sebastian bestemte seg for å lage produkter basert på innovasjon og ureddhet. Tanken bak produktene er basert på en vilje om å utfordre hårbransjen med produkter som skiller seg ut og gjør forskjell. Siden den gang har Sebastian Professional utviklet en rekke revolusjonerende produkter innen både hårpleie og hårstyling. De har også utviklet en rekke groomingprodukter for menn. Med Sebastians profesjonelle hårprodukter kan du ta vare på håret i henhold til hårtype og hårbehov. Kjøp dine hårfavoritter fra Sebastian Professional på nettet på kicks.no eller i en av våre utvalgte flagship-butikker, og skap dine mest magiske hårlooks!

Finn produktene fra Sebastian Professional som passer for deg

Et av Sebastians mest kjente hårprodukter er deres Shaper spray. En hårspray som er brukt i utallige hår for å skape looks med hold og volum. I tillegg er de kjent for stylingkremene Potion 9 og Craft Clay. Potion 9 er hårstylingsproduktet som både styler håret og gir det pleie takket være ni ulike planteekstrakter. Craft Clay har lenge vært et av Sebastian Professionals bestselgende produkter. Craft Clay er beriket med jodmineraler som gir en tørr og matt look, og hold fra røttene og helt ut i lengdene. I tillegg finnes det en rekke pleiende produkter i Sebastian Professionals sortiment – her finner du alt fra sjampo, balsam, hårmasker og behandlinger. Sebastian Professionals hårpleiesortiment er basert på ti vanlige hårbehov, slik at du kan velge produkter basert på om du trenger å tilføre fuktighet til, styrke eller reparere håret. I tillegg finnes det produkter som minimerer krus, tilfører volum og er tilpasset for bruk på et fargebehandlet hår. Penetraitt-serien reparerer håret samtidig som den tilfører fuktighet. Og i Volupt-serien finnes både sjampo og balsam som gir volum. I tillegg finnes en volumspray og hårgelé fra Sebastian Professional Volupt-serien, for deg som ønsker ekstra massivt volum.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024