1 / 1
Størrelse:200 ml
405 kr
Selges kun på nett
Utsolgt i butikk
Med dette produktet får du gratis frakt · {}
Definerer krøller
Volum
Krøllete hår
Forsterk hårets elastisitet og kontroller krus og frizz med Sebastian Professional Curl Foam. Denne profesjonelle stylingmoussen lar deg style naturlige krøller uten å gjøre at håret kjennes klebete eller sprøtt. Sebastian Curl Foam kontrollerer krus og frizz og skaper langvarige krøller med fornyet energi.
Hårtype | Krøllete hår |
Egenskaper | Definerer krøller, Gir volum |
Hårlengde | Kort, Medium (skulderlangt), Langt |
Hold | Lett |
Fordel Sebastian Curl Foam mellom håndene og gni inn i vått hår. Føn med diffuser eller la håret lufttørke for mer intensive krøller og bølger.
aqua (water/eau), propylene glycol, glycerin, alcohol denat., peg-40 hydrogenated castor oil, panthenol, phenoxyethanol, polyquaternium-10, caprylyl glycol, pvp, cocamidopropyl hydroxysultaine, polyacrylate-14, parfum (fragrance), polyquaternium-72, sodium chloride, trisodium ethylenediamine disuccinate, sodium hydroxide, citric acid, linalool, chondrus crispus (carrageenan) extract, benzyl salicylate, limonene, hexyl cinnamal.
OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.
Innhold | 200 ml |
Enhetspris | 2.025 kr/l |
Merke | Sebastian Professional |
Serie | Curl |
Kategori | Hårstyling |
Se alt | Sebastian Professional Hårstyling |
Se alt | Curl Hårstyling |
Varenummer | 776038 |
EAN | 8005610429908 |
Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.
- Visa
- Mastercard
- Vipps
- Klarna
Vi har gjort det enkelt for deg å finne våre profesjonelle hårprodukter ettersom alle er merket med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundeanmeldelser
Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her