1 / 1
Variant:250 ml
365 kr
Du får 365 poäng som medlem

Handlas endast online

Utsolgt i butikk

Med dette produktet får du gratis frakt · {}
Vask håret med Trilliance Shampoo fra Sebastian Professional for en perfekt glans. Trilliance Shampoo er formulert med bergkrystall ekstrakt som renser og polerer hårets overflate. Jevner ut skjellaget for mykere overflate og forbedret lysrefleksjon.
Påfør Sebastian Trilliance Shampoo på vått hår. Massér for å aktivere det fyldige skummet. Skyll grundig. Gjenta hvis nødvendig. Anbefalt for bruk sammen med Trilliance Conditioner.
aqua/water/eau, sodium laureth sulfate, sodium lauryl sulfate, glycol distearate, dimethicone, cocamidopropyl betaine, sodium citrate, cocamide mea, sodium xylenesulfonate, parfum/fragrance, sodium benzoate, propylene glycol, citric acid, sodium chloride, salicylic acid, glycerin, tetrasodium edta, methylparaben, guar hydroxypropyltrimonium chloride, benzyl salicylates, hexyl cinnamal, benzyl benzoate, hydrochloric acid, quartz, sorbic acid, potassium sorbate, phosphoric acid, magnesium nitrates, methylchloroisothiazolinone, magnesium chloride, methylisothiazolinone

OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.

Innhold1 stk
MerkeSebastian Professional
KategoriSjampo
Se altSebastian Professional Sjampo
Varenummer94055328
EAN4064666044224
Produsent, EUWella Germany GmbH
Berliner Allee 65
64295 Darmstadt
Germany
Produsentkontakt[email protected]

Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.

  • Visa
  • Mastercard
  • Vipps
  • Klarna
Vi har gjort det enkelt for deg å finne våre profesjonelle hårprodukter ettersom alle er merket med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her