Rituals – produkter for deg og hjemmet ditt - KICKS - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vårt fantastiske salg startet! Sjekk det ut her

Rituals

Med sin unike kombinasjon av hudpleie, makeup, kroppsprodukter, grooming og produkter til hjemmet blander Rituals moderne teknologi med gamle tradisjoner og ritualer fra Det fjerne østen. Resultatet er en eksklusiv serie med prisgunstige produkter som gjør den daglige dusj- og barberingsrutinen til et behagelig ritual. Å forvandle hverdagslige gjøremål til meningsfulle små ritualer er kjernen i Rituals filosofi og tanken bak hvert produkt. Å nyte et varmt, velduftende bad i skinnet fra levende lys eller unne seg en minibehandling er eksempler på situasjoner hvor Rituals kan bidra til å skape en avslappende og velgjørende opplevelse.

107 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

 

Rituals – velduftende produkter som pleier både kropp og sinn

Hos KICKS finner du et bredt utvalg av produkter fra Rituals. Skjem bort huden og håret med pleiende og velduftende produkter, eller oppdater badet eller kjøkkenet med herlig håndsåpe eller mykgjørende håndbalsam. Du kan også innhylle deg selv – og hjemmet – i avslappende eller energigivende dufter, avhengig av situasjon og humør. Rituals har også gavesett som du kan gi bort til en venn eller venninne eller til deg selv. Hos KICKS finner du et bredt utvalg av produkter fra Rituals – finn dine favoritter hos oss!

Skap ditt eget hud- eller hårpleieritual

Gi huden og håret ekstra kjærlighet med et spesielt hud- og hårpleierituale. I Rituals produktsortiment finner du noe som passer for alle hår- og hudtyper. Skjem bort huden med pleiende dagkrem og nattkrem, skånsom ansiktsrens, styrkende serum og ampuller eller hudbeskyttende solprodukter. Uansett om huden din trenger fuktighet, glød eller ny energi, fokuserer Rituals hudpleieprodukter på dine hudbehov. Sortimentet omfatter også produkter som pleier, styrker og reparerer håret. Gi håret ny energi, glans, fuktighet og styrke med hårpleieprodukter som er skreddersydd for å behandle ulike hårproblemer. Her finner du alt fra effektive sjampoer til pleiende balsam og hårkurer samt stylingprodukter. Både Rituals hud- og hårprodukter er beriket med aromatiske dufter som forhøyer opplevelsen av din skjønnhetsrutine.

Svøp inn deg selv – eller hjemmet – i deilig duft

I mange av Rituals produkter står duften i fokus – og i sortimentet finner du derfor velduftende parfymer både til deg selv og til hjemmet. Skap din egen duftoase i hjemmet med duftpinner, romsprayer og duftlys. Tilpass duften etter humøret ditt, eller etter sesongen – du kan også skape din egen unike romduft ved å kombinere ulike duftnoter. Rituals har også utviklet herre- og dameparfymer inspirert av dufter som er karakteristiske for Østen. Finn en parfyme som matcher din personlighet ved å ta utgangspunkt i en duft som tiltaler deg. Gi deg selv en duft av myke blomster, krydret musk eller søt appelsin. Rituals duftsortiment omfatter også bildufter som øker stemningen på bilturen til jobben eller på roadtripen.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024