Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Silver Crystal Styling Gel 80 ml

Silver Crystal Styling Gel 80 ml

Recipe For Men

En krystallklar gelvoks med sølvpigmenter og egenskapene til en ekte gammeldags pomada. Perfekt for en klassisk elegant, velpleid look.
169 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Silver Crystal Styling Gel
p89723095
v89723096
Recipe For Men
NOK
169

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En krystallklar gelvoks med sølvpigmenter og egenskapene til en ekte gammeldags pomada. Perfekt for en klassisk elegant, velpleid look. Gir stilig tekstur, eksepsjonell fleksibilitet og en naturlig sølvglans til håret.
Bruk: Masser en liten mengde mellom hendene. Fordel jevnt i fuktig eller tørt hår. Lett å vaske ut. Bruk litt mer for økt hold.
Aqua, Ceteareth-20, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Ceteareth-12, Paraffinum Liquidum, Panthenol, Parfum, DMDM Hydantoin, Synthetic Fluorphlogopite, Limonene, Titanium Dioxide, Pantolactone, Tin Oxide, Citric Acid
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331