Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Defining Pomade 90 ml
Defining Pomade 90 ml
Defining Pomade 90 ml

Defining Pomade 90 ml

House 99

Defining Pomade. Du kan aldri gå feil med en klassiker. Enten det er til en quiff eller en stilren Pompadour, er denne shapingpomaden for menn en gammel favoritt.
180 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Defining Pomade
p90156237
v90156238
House 99
NOK
180

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Defining Pomade. Du kan aldri gå feil med en klassiker. Enten det er til en quiff eller en stilren Pompadour, er denne shapingpomaden for menn en gammel favoritt. Beriket med Spirulina- og Quinoaekstrakter. Enkel å vaske ut. Etter mange år med eksperimentering er pompadouren fortsatt en av de lengstlevende frisyrene til David – en klassisk stil som både kan styles for den røde løperen og skape et mer uformelt uttrykk. Uansett, den glatte pomaden gir håret akkurat riktig mengde hold og en naturlig look. En annen fordel er at den er enkel å vaske ut.
Hårpomade for menn, inspirert av David Beckhams ikoniske frisyre, pompadour. Egnet for en aktiv livsstil – fuktighet, luft og svettebestandig.
Etter mange år med eksperimentering er pompadouren fortsatt en av de lengstlevende frisyrene til David, fra 2014 til 2017.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331