Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Bionic Sheen Hair Wax 80 ml

Bionic Sheen Hair Wax 80 ml

Recipe For Men

En unik "hybridpomada" med leire som gir fleksibel styrke og perfekt definisjon. Gir et kraftig, formbart hold uten en hard følelse.
169 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En unik "hybridpomada" med leire som gir fleksibel styrke og perfekt definisjon. Gir et kraftig, formbart hold uten en hard følelse. Den herlige, myke voksen er beriket med sølvpigmenter som gir en naturlig glans. Basert på vegetabilske oljer, silisiumrik leire og naturlig bivoks. Fungerer også godt som en tørrsjampo for å gjøre håret finere mellom vask.
Bruk: Masser en liten mengde mellom hendene og fordel jevnt i fuktig eller tørt hår.
Canola Oil, Diatomaceous Earth, Isopropyl Myristate, Cera Alba, Glycerin, Polysorbate 20, Mica, Titanium Dioxide, Parfum, Aqua, Limonene, Phenoxyethanol, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Opuntia Coccinellifera Flower Extract, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sorbic Acid
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331