Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Active Energy Fresh Look Face Wash Gel
Kampanje 20%

Active Energy Fresh Look Face Wash Gel

NIVEA

Effektiv formel med mikrokorn som masserer og frisker opp trett hud. Produktet renser huden og fjerner talg, slik at huden blir frisk og glansfri.
55,20 kr
69 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Active Energy Fresh Look Face Wash Gel
p854357
v40672941
NIVEA
NOK
55.2

Mer Informasjon

Effektiv formel med mikrokorn som masserer og frisker opp trett hud. Produktet renser huden og fjerner talg, slik at huden blir frisk og glansfri. En oppfriskende gelé med mikrofine peelingkorn og hudens eget koenzym, Q10, som:
- effektivt fjerner smuss og overflødig fett uten å tørke ut huden
- stimulerer huden og vekker sansene
- gjør skjeggstubbene mykere, noe som gir et bedre barberingsresultat
Resultat:
- renser og frisker opp huden
- gjør huden frisk og full av energi
Bruk produktet hver morgen og kveld i stedet for såpe. Arbeid opp geleen til et skum og masser den inn i fuktet ansikt. Unngå området rundt øynene. Skyll av med vann.
Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Polyethylene, Sodium Carbomer, Ubiquinone, Taurine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Xanthan Gum, Benzophenone-4, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Linalool, Parfum, CI 42090
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331