Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Naked Honey Palette
Naked Honey Palette
Naked Honey Palette
Naked Honey Palette
Naked Honey Palette
ONLY AT KICKS

Naked Honey Palette

Urban Decay

Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette er en øyenskyggepalett med 12 gylne nøytrale farger som er perfekt til å skape en sverm av ulike looks, fra lyse og s...
495 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Naked Honey Palette
p94004078
v94004079
Urban Decay
NOK
495

Mer Informasjon

Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette er en øyenskyggepalett med 12 gylne nøytrale farger som er perfekt til å skape en sverm av ulike looks, fra lyse og solrike på dagtid til farlig forførende etter mørkets frembrudd. Rå og klissete søt – akkurat slik naturen hadde til hensikt. Bli hektet på Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette; dens 12 gylne naturlige farger inkluderer klassiske gullfarger, varme ambers, og rike sjokoladebrune toner. Prøv ut Amber (den gløder, praktisk talt), lag en perfekt disete smokey-eye med Sting (varm brun matte), eller bli hekta på Honey (intens gullmetallisk) for den ultimate 70-talls «statement» øyesminken.
Det er enkelt å påføre din beste look, fra matte til metallisk, da paletten kommer med en vegansk dobbeltsidig børste. Du kommer ikke til å finne en søtere palett enn Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331