Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Flash Crayons Rustic Kit Rustic
Flash Crayons Rustic Kit Rustic
ONLY AT KICKS

Flash Crayons Rustic Kit Rustic

Linda Hallberg

Flash Crayons er våre nye metallisk/glitrende multifunksjonelle blyanter!
499 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Flash Crayons Rustic Kit
p89903554
v89903555
Linda Hallberg
NOK
499

Omtaler

Caroline | 04-04-2019
Kjempefine crayons som kan brukes som øyeskygge og eyeliner. Fine farger og fint glitter. Sitter kjempebra og lette å smudge innen 30 sekunder.
Gunn | 09-03-2018
Jeg elsker glitter og variasjon i makeupen og disse er helt perfekte! Kremet, holdbar og i så utrolig fine og spennende farger! De fungerer utrolig bra til både å lage vinget eyeliner, i våtlinjen, de er lett å duse ut for smokey eyes og de kan brukes som baser for andre øyenskygger. Det finnes ingen grenser og de kan fint brukes på leppene også! Anbefaler begge settene med Flash Crayons!
Agnethe | 22-02-2018
Passer til ALT. Om du vil ha dem på øyenbryn, våtkanten eller leppene :) et must i sminkepungen

Mer Informasjon

Flash Crayons er våre nye metallisk/glitrende multifunksjonelle blyanter! Akkurat som våre andre Crayons trenger du ikke å tenke på å kjøpe separate øye-, leppe- og brynsblyanter – du får alt i én blyant. Velg fargen du liker til hvilket formål du ønsker og sett i gang med å tegne, på både kropp og ansikt! De har en kremig formel som blir smudge-fri innen få minutter (tro oss, vi har prøvd å gni den ut). Ønsker du å blende ut? Vær rask, den setter seg til en vannfast finish etter noen få minutter. Alle Flash Crayons er veganske. Flash Crayons kommer i to ulike kit, men hver farge er mulig å kjøpe hver for seg. Rustic Kit inneholder: Zhao Flash (sølv) Spahr Flash (kald brun) Ory Flash (antikk gull) Whipple Flash (kobber) Levy Flash (gyllenbrun) Vekt: 1,2 g x 5
Farge:Multi
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331