Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Caviar Stick Eye Colour Amethyst
Caviar Stick Eye Colour Amethyst

Caviar Stick Eye Colour Amethyst

Laura Mercier

En kremete øyenskygge i penneform som gjør det enkelt å skape en sotede look. Enkel å påføre og få jevn over øyelokket.
320 kr
Amethyst
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Caviar Stick Eye Colour
p489509
v83313585
Laura Mercier
NOK
320

Omtaler

Martine | 07-04-2019
Kjempe fin og creamy stick. Brukt både som base under skygge, blendet inn som øyenskygge med kost, og som eyeliner med en eyeliner kost. Lett å bruke, allsidig, og pent resultat. Sammenliknet med NYX sitt tilsvarende produkt ville jeg absolutt anbefalt denne. Selv om prisen er høyere så samsvarer kvaliteten. Verdt pengene!

Mer Informasjon

En kremete øyenskygge i penneform som gjør det enkelt å skape en sotede look. Enkel å påføre og få jevn over øyelokket. Når den er vel på plass, trenger du ikke være redd for at den skal legge seg i folder, denne sitter som et skudd!
Påfør langs øyenvippekanten, alternativt hele øyelokket for et sterkere og mer iøynefallende resultat. Klin på med Smoky Eyeliner for en sotet finish. Kan brukes for seg eller i sammen med Caviar Eye Liner. Kan også påføres under pudderskygger for å intensivere pigmentene.
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331