Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

I kveld! 15% på ALL makeup, kun på kicks.no! Gjelder ikke julegaveesker, adventskalendere, Smashbox, Elizabeth Arden & La Mer. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder tom kl. 23.59!

Smudge Proof Eyeshadow Base-Tinted 1 Light
Smudge Proof Eyeshadow Base-Tinted 1 Light

Smudge Proof Eyeshadow Base-Tinted 1 Light

NARS

Ingen flekker eller klumper.
295 kr
1 Light
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Smudge Proof Eyeshadow Base-Tinted
p90413718
v90413719
NARS
NOK
295

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Ingen flekker eller klumper. Denne lette øyeprimeren er insider-trikset i handelen og skaper et sømløst lerret som holder krem– og pudderfarger strålende og friske hele dagen, samt følelsen av at de nettopp er påført. En blanding av polymer og mineralpudder sikrer timevis med et fast og sikkert grep på fargen for et vakkert utseende. Forsterket med et spesielt dyphavsekstrakt og en antioksidant risekstrakt, tørker Smudge Proof Eyeshadow Base ved kontakt og holder det delikate øyelokket glatt og klar for fargepåføring.
Forlenger holdbarheten på øyenskygge, eyeliner og øyebrynspenn og maksimerer fargeintensitet.
Volum:7 ml
Farge:Beige
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331