Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Proof It! Waterproof Eye Shadow Primer
Proof It! Waterproof Eye Shadow Primer
Proof It! Waterproof Eye Shadow Primer
Proof It! Waterproof Eye Shadow Primer

Proof It! Waterproof Eye Shadow Primer

NYX Professional Makeup

Gjør øyenskyggen mer intens med vår holdbare og vannfaste Eyeshadow Primer. Påfør den på øyenlokkene før påføring av øyenskygge, og voilà!
89 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Proof It! Waterproof Eye Shadow Primer
p88869981
v88869982
NYX Professional Makeup
NOK
89

Omtaler

MonicaM | 07-09-2017
Denne gjør at øyenskyggen sitter som støpt HELE dagen, helt magisk!
Synne | 30-05-2016
Denne øyenskyggeprimeren bestemte jeg meg for å prøve av prismessige grunner etter å ha gått tom for min Urban Decay primer. Har brukt den fra Urban Decay i årevis, og den er helt fantastisk. Denne er billigere, men kan ikke måle seg. Jeg liker ikke hvor klistrete øyelokket føles etter at den er påført, og øyenskyggen holder seg langt ifra like lenge som med den fra UD. Kan hende jeg påfører den galt? Jeg påfører litt med applikator på øyelokket, før jeg "dytter" den inn i huden med en finger. Venter et par minutter, så er øyelokket helt klistrete, som om jeg har brukt skolelim. Så ille at jeg har begynt å bruke concealer og pudder oppå før jeg påfører skygge. Lang prosess altså. Dette er en helt grei primer, men jeg ville nok ikke anbefalt den til en venninne.

Mer Informasjon

Gjør øyenskyggen mer intens med vår holdbare og vannfaste Eyeshadow Primer. Påfør den på øyenlokkene før påføring av øyenskygge, og voilà! Øyenmakeupen din holder seg på plass, uansett vær, og uten å stripe eller smitte av.
Volum:7 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331