Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Double Up Lashes 204

Double Up Lashes 204

Ardell

Ardell Double Up Lashes har to ganger så mange vipper for en mer dramatisk look! Doble lag gir deg en fyldigere og mer intensiv look.
99 kr
204
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Double Up Lashes
p917751
v44420016
Ardell
NOK
99

Omtaler

:) | 04-07-2018
Greie vipper, men foretrekker å heller legge 2 vanlige sett over hverandre. Båndet blir veldig tykt noe som gjør at de kan løsne fortere (De løsnet ikke når jeg burkte de), bruker vanligvis whispies med strip lashes over. Looken var veldig unaturlig, litt som 105, altså alle vippene blir en gradert lengde.

Mer Informasjon

Ardell Double Up Lashes har to ganger så mange vipper for en mer dramatisk look! Doble lag gir deg en fyldigere og mer intensiv look.
1. Ta vippene ut av emballasjen og bøy dem noen ganger for å gi dem en fin form. 2. Legg vippen mot øyelokket og sett den så langt ned på dine egne vipper som mulig. Press vippen fast. Dette er for å se om lengden passer til deg. Hvis den er for lang, tar du vippen av øyelokket og trimmer den med en saks fra utsiden til den passer til deg. 3. Legg et tynt lag med lim langs kanten av vippen. (Tips: For ikke å få for mye lim, kan du legge en dråpe med lim på spissen av en tannpirker. Så bruker du den til å legge lim på vippen.) 4. Vent til limet har stivnet litt – legg så vippen mot dine egne vipper på samme måte som før du klippet til vippene, og trykk lett langs hele vipperaden for å sikre at vippen sitter på plass. Tips! Legg eyeliner før du setter på vippene for å skjule løsvipperaden og få et penere resultat.
Limet: Acrylates, Ethylhexyl Acrylate Copolymer
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331