Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Fibre Brow Gel Dark
Fibre Brow Gel Dark
Fibre Brow Gel Dark

Fibre Brow Gel Dark

KICKS Beauty

Lett og smidig øyenbryngelé som definerer og fikserer brynene. Takket være formelen med fiber kan du lett fylle ut brynene, gi dem ekstra volum og få dem jevne.
99 kr
Dark
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fibre Brow Gel
p89337557
v89337560
KICKS Beauty
NOK
99

Omtaler

Gunn | 09-03-2018
Denne brynsgelèen har fibre i seg som gjør at brynshårene blir farget og brynene får mer dybde og definisjon. Spesielt bra for dem som har blonde brynshår og ønsker noe som gir naturlig definisjon.

Mer Informasjon

Lett og smidig øyenbryngelé som definerer og fikserer brynene. Takket være formelen med fiber kan du lett fylle ut brynene, gi dem ekstra volum og få dem jevne. Geleen tørker raskt og gir pene bryn uten å føles stive. Inneholder mineralpigment som gir naturlig farge. Finnes i tre farger: brun, blond og transparent.
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331