Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Superfine Liner for Brows Soft Brown
Gave på kjøpet! Les mer

Superfine Liner for Brows Soft Brown

Clinique

Praktisk penn som gir deg perfekt definerte og naturlige øyenbryn. Smal og fin spiss som fyller ut selv de minste mellomrommene med presise strøk.
195 kr
Soft Brown
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Superfine Liner for Brows
p528445
v27299130
Clinique
NOK
195

Omtaler

BookWasBetter | 19-02-2015
Enkel å påføre og ser naturlig ut. Det eneste negative er at det ikke er en børste til - dette hadde vært prikken over i'en! Men et flott produkt, som jeg garantert vil kjøpe igjen.
Monica Lind Nelvik | 06-12-2014
Ingen over, ingen ved siden. etter x-antall bomkjøp fant jeg blyanten som var alt jeg ønsket. Lett å påføre, varer hele dagen og lett å fjerne. Rett og slett et Kinderegg. Er totalt avhengig av den :)

Mer Informasjon

Praktisk penn som gir deg perfekt definerte og naturlige øyenbryn. Smal og fin spiss som fyller ut selv de minste mellomrommene med presise strøk. Spisses automatisk, glir på uten å dra i huden eller hoppe over noe. Fargen varer hele dagen.
För att fördela produkten, håll i änden i ena handen och rotera skaftet motsols en gång per användning. Använd fjäderlätta drag för att imitera naturliga hår, fyll i där det behövs. Ta bort med din favorit bland Cliniques makeuprengöringsprodukter.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Hudtype:Kombinert
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331