Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Diorshow Brow Styler 2 Universal Dark Brown
Diorshow Brow Styler 2 Universal Dark Brown
20% ved kjøp av 2 øyeprodukter

Diorshow Brow Styler 2 Universal Dark Brown

DIOR

Diorshow Brow Styler er en supertynn brynsliner som gir et naturlig resultat. Lineren er godt pigmentert og lett å legge.
255 kr
2 Universal Dark Brown
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Tonje | 08-09-2018
Savner flere nyanser da mørk brun blir litt gråbrunsvart synes jeg. Jeg synes spissen på blyanten er tynn og fin og man får god kontroll men den avgir alt for lite farge. Jeg tegner og tegner men får lite igjen for strevet og jeg må alltid ty til andre produkter for å få øyebryn som er litt definerte. (Jeg går for naturlig look, men denne gir ikke det engang). Så tommelen ned fra meg.
Tine | 08-03-2018
Denne sitter supergodt samtidig som den ser veldig naturlig ut. Nytt favoritt produkt.
Stine | 13-03-2016
Definitivt mitt nye favorittprodukt. Utrolig enkel å bruke, man får et naturlig uttrykk og den er enkel å bygge opp hvis man ønsker det. Absolutt verdt pengene. Skulle riktignok ønske den kom i flere fargenyanser da jeg foretrekker en litt mer grålig tone på mine bryn (er lys blond og bruker Tauple i Anastastia dip brow pomade), men den lyse her fungerer helt fint! Anbefales virkelig.

Mer Informasjon

Diorshow Brow Styler er en supertynn brynsliner som gir et naturlig resultat. Lineren er godt pigmentert og lett å legge. For å oppnå best resultat bruk først lineren for å tegne opp/fylle i brynet, deretter bruket du kosten i enden av lineren for å gre brynet.
Påføres øyenbryn.
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331