Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Lip Gloss High Shimmer Bare Sparkle
Lip Gloss High Shimmer Bare Sparkle
ONLY AT KICKS

Lip Gloss High Shimmer Bare Sparkle

Bobbi Brown

Bobbi Brown har oppgradert sine lipglosser for å gi deg en ekstra dose glans. Inneholder lindrende planteoljer fra bl.a. avokado, jojoba og kamille, som holder leppene myke og smidige.
275 kr
Bare Sparkle
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lip Gloss High Shimmer
p174009
v80399488
Bobbi Brown
NOK
275

Omtaler

Candyxland | 18-04-2017
Jeg har Pastel. Veldig fornøyd. God å ha på og ikke for klissete. Pastel vises ikke så veldig godt i farge, men godt med shimmer :)
Charlotte Krog | 27-02-2016
Jeg kjøpte Nude 8 og er superfornøyd med både fargen og følelsen. Den varer lenge, tørker ikke ut leppene, tvert imot så gir den god fukt. Et "must have" i veska til alle anledninger. Den tåler også å bli mikset med leppestift for en litt mer fargefull effekt.

Mer Informasjon

Bobbi Brown har oppgradert sine lipglosser for å gi deg en ekstra dose glans. Inneholder lindrende planteoljer fra bl.a. avokado, jojoba og kamille, som holder leppene myke og smidige. Har en deilig duft med et snev av vanilje.
Volum:7 ml
Farge:Beige
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331