Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MAC Dazzleglass Lip Gloss Sugarrimmed

Vurderinger
Velg farge
Sugarrimmed
Pris
185 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Leppefarge som begeistrer, med lys og skinn som gir leppene en ekstra og spennende dimensjon. Store perlepartikler reflektere lyset for å etterligne strålende kvarts- og opalkrystaller.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Dazzleglass Lip Gloss
p749470
v44202430
MAC
NOK
185
Leppefarge som begeistrer, med lys og skinn som gir leppene en ekstra og spennende dimensjon. Store perlepartikler reflektere lyset for å etterligne strålende kvarts- og opalkrystaller. Gir eksepsjonelt skinn med krystallets fargespill. Påføres enkelt, og har en ikke-klebrig, lett og fuktgivende konsistens. Brukes alene eller legges over leppestift eller lipglass for dramatisk effekt. Med M·A·Cs signaturaroma vanilje.
*Brukt alene gir den umiddelbar glans og lett farge til leppene med reflekterende perler som bryter lyset og skaper dimensjon.
*Perfekt for flere lag, og for å legge til et snev av farger og strålende glans til enhver leppefarge.
*Pensel applikator gjør den enkel å bruke og lett å påføre over andre leppefarger.
Farge:
Rosa
EAN:
0773602153817

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331