Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Pure Color Envy Sculpting Lipstick Dynamic
Pure Color Envy Sculpting Lipstick Dynamic
Pure Color Envy Sculpting Lipstick Dynamic

Pure Color Envy Sculpting Lipstick Dynamic

Estée Lauder

Farge som former leppene, looken og din attitude. Former leppene med en rik, fyldig farge - på bare ett strøk. Forførende signaturfarger som passer til enhver hudtone.
325 kr
Dynamic
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pure Color Envy Sculpting Lipstick
p926167
v44698355
Estée Lauder
NOK
325

Omtaler

Karin | 21-12-2018
Lekker kremete og lukseriøs leppestift som kjennes behagelig og sitter godt på leppene. Jeg har den i fargen Envious, som er en klassisk blårød nyanse. Pluss for hylse med magnetisk lukking.
Silje | 07-03-2017
En av mine favorittleppestifter er Envy. Herlig rosa nude! Disse er ikke matte, men sitter lenge på leppene og er veldig komfortable.
SandraWalleMua | 16-02-2017
Nydelige leppestifter! Sitter godt og er veldig behagelig på leppene. Fult av fuktighet.

Mer Informasjon

Farge som former leppene, looken og din attitude. Former leppene med en rik, fyldig farge - på bare ett strøk. Forførende signaturfarger som passer til enhver hudtone. Formgivende pigmenter som definerer leppene. Leppene ser definert, formet og fyldigere ut. Et spesielt Moisture kompleks som frigir fugt over tid og som hjelper med å tiltrekke, fange og holde på fukten. Leppene føles kontinuerlig gjennomfuktet utover hele dagen. Full dekkevne 6-timers holdbarhet
Unngå tørre lepper før bruk ved bruk av en leppepomade. Påfør leppestift på over- og underleppen. Start ved amorbuen og fortsett ut til munnvikene. Du kan påføre flere lag etter behov.
Hudtype:Fet
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331