Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Lip Color Rum Raisin
ONLY AT KICKS

Lip Color Rum Raisin

Bobbi Brown

Klassisk leppestift. Lekker farge med full dekning og en dus, matt finish.
275 kr
Rum Raisin
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lip Color
p174006
v80399066
Bobbi Brown
NOK
275

Omtaler

Karin | 22-12-2018
Fantastisk leppestift som gir et naturlig silkematt utseende og som føles behagelig på leppene. Du får den i et hav av forskjellige nyanser, så det er lett å finne en favoritt. Jeg liker best nude-nyansene Brownie og Brownie Pink. Disse ser ut som min egen leppefarge, bare bedre.
Beate Karna | 15-02-2017
et hav av naturlige nyanser, bra konsistens og sitter lenge på leppene.
Andrine N.H. | 22-02-2016
Et fantastisk produkt! Fargen holder seg like flott over lengre tid. Denne leppestiften tørker ikke ut leppene, som noen andre leppestifter kan ha en tendens til å gjøre. Til tross for at fargen sitter godt synes jeg at den er lett å fjerne, til og med etter lengre bruk. Den kommer også i mange forskjellige farger som gjør at en kan ha ulike varianter som passer perfekt til både fest og hverdags. Jeg er storfornøyd og anbefaler dette produktet virkelig.

Mer Informasjon

Klassisk leppestift. Lekker farge med full dekning og en dus, matt finish.
Påfør produktet med Retractable Lip Brush – så oppnår du det mest profesjonelle resultatet. Følg leppenes naturlige kant, og dekk over- og underleppen jevnt. Tegn opp leppene og fyll ut med Lip Liner, slik at du oppnår en så naturlig look som mulig. Velg en farge som matcher leppefargen. Avslutt med et lag lipgloss.
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331