Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Lip Color Matte Velvet Violet

Lip Color Matte Velvet Violet

Tom Ford

Tom Ford Lip Color Matte skaper et vakkert og sofistikert look med frisk farge. Formelen har en fløyelsmyk matt finish som holder hele dagen.
490 kr
Velvet Violet
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lip Color Matte
p88800698
v88800708
Tom Ford
NOK
490

Omtaler

Siw | 06-10-2018
For en herlig leppestift! Kjøpte i fargen 'Velvet Cherry'. Den sitter veldig godt, fargen blir faktisk finere jo lengre den er på. Matt og fin farge som ikke smitter og som sitter på nesten hele dagen. Om du lar leppestiften tørke noen minutter på leppene før du spiser eller drikker noe, så fester fargen seg og smitter nesten ikke over på kruset eller bestikket ditt.
Mihaela | 10-03-2018
First Time leppestift fra Tom Ford oppdaget jeg for et år siden. Det er min favoritt mat leppestift som holder lengre og som kommer i en luksuriøs og sofistikerte design.
Gisela | 22-02-2018
Tom Ford, Black Dahlia er den beste leppestiften jeg har brukt! Den sitter utrolig godt og fargen er tøff!

Mer Informasjon

Tom Ford Lip Color Matte skaper et vakkert og sofistikert look med frisk farge. Formelen har en fløyelsmyk matt finish som holder hele dagen. Fås i friske farger, alt i fra sensuelle og nøytrale rosa toner til mer intense farger.
Farge:Rød
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331