Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere! FRI FRAKT!

LH cosmetics

LH cosmetics ble til av lidenskapen og kjærligheten til kunst, farge og form og ble grunnlagt av den kjente svenske makeup-artisten og influencer Linda Hallberg. Vi brenner for å endre måten du bruker sminke på, og utvikle et multifunksjonelt merke hvor farger er bare farger og morsomt. Vi vil at du skal bruke kreativiteten din og leke med farger uten å være begrenset til bruksområdet. Vi elsker å leke, men du kan være sikker på en sak, vi kompromisser aldri med kvalitet. En makeup-artist gjør det aldri. LH Cosmetics har vunnet flere priser for sine produkter som er veganske og har aldri blitt testet på dyr. Selvfølgelig.

39 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331