Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Følg med oss når KICKS går live! Uansett om vi har en gjest eller går live sammen med noen av våre Beauty Experts kan du alltid vente deg et show med det lille ekstra. Vi tipser og tester, vi svarer og forklarer. Hva er egentlig den beste mascaraen for skikkelige fyldige vipper? Hva er det beste serumet for din hudtype? Eller det beste tipset til en vellykket duftgarderobe? Ikke gå glipp av når vi går live og følg med oss inn i skjønnhetens verden! Og ikke glem å stille alle spørsmål du har i kommentarfeltet under sendingen.

 

KICKS Live​ Julestemning med Chioma og Dajana​ ​

08. Desember fikk vi besøk av Chioma og Dajana!  Se da de viste sine favorittprodukter som de har på sine ønskelister og hvilke gaver de kommer til å gi sine nære og kjære til jul. De viste også sine favoritt-gaveesker som er perfekte å gi i julegave til en venn, bror eller mor. Gå ikke glipp av de beste julegavetipsene, og kom i julestemning med oss! ​ 
Se KICKS LIVE med Chioma og Dajana nå!​ ​ ​

Se alle produkter her

Julestemning med Chioma og Dajana

Den 08. Desember fikk vi besøk av Chioma og Dajana! ​ Se da de viste sine favorittprodukter som de har på sine ønskelister og hvilke gaver de kommer til å gi sine nære og kjære til jul. De viste også sine favoritt-gaveesker som er perfekte å gi i julegave til en venn, bror eller mor. Gå ikke glipp av de beste julegavetipsene, og kom i julestemning med oss! ​ ​

Se KICKS LIVE med Chioma og Dajana nå!​ ​

Se produkter her

Makeup Tutorial med RMA Beauty & Helle Beauty​

10. November fikk vi besøk av makeupentusiastene Ragnhild "RMA Beauty" Andersen og Helle "Helle Beauty" Bang!​ Se da de viste en spennende look som passer perfekt til høytiden vi snart går inn i. Deres favoritter fra BeautyAct by KICKS,​ og sist men ikke minst, unboxing av deres favoritt adventskalendere hos KICKS. ​ Se KICKS LIVE med Ragnhild "RMA Beauty" Andersen og Helle "Helle Beauty" Bang nå!

KICKS LIVE TUTORIAL med Therese Aanonli​

Se alle produktene som er brukt i liven her

13. Oktober fikk vi besøk av makeupartisten oginfluenserenTherese Aanonli til vår første KICKS LIVE!​ Se da hun viste hvordan du legger en trendy høstlook med det lille ekstra,​ få hennes beste makeuptriks og se hvordan hun jobber med de nye hete makeupkostene fra FLAER!
Se KICKS LIVE med Therese Aanonli !

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331