Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Zlatan om sin nye parfyme ”Alle kommer til å elske den”

Intervju
Han har ikke bare suksess på fotballbanen, men også i duftbransjen. KICKS treffer Zlatan Ibrahimovic i Manchester for å snakke om hans nye og tredje parfyme, Myth.

Din nye parfyme Myth er inspirert av den svenske naturen. Hva betyr den svenske naturen for deg? – Alt! Det er der jeg kommer fra. Det er hjemmet mitt. Jeg synes den svenske naturen er undervurdert, så derfor er dette en hyllest til den. Egentlig en måte å spre den over hele verden. Det føles viktig for meg, så jeg er stolt. 

Duften heter Myth. Hvorfor?
– Den er litt som meg, en myte. Er jeg ekte eller ikke? Ingen vet. 

Blir det like lett å like Myth som det er å like Zlatan? 
– Ehhh, er det så enkelt å like Zlatan, da? 

Jeg mente din første parfyme, som jo heter Zlatan. 
– OK, hahaha! Men selvfølgelig! Myth er ekte, og den er veldig svensk. Og. Hvis jeg liker den, så liker alle den! Hahahaha. Eller nei. De kommer ikke til å like den. Alle kommer til å elske den. 

Når du lager herredufter antar jeg at du tar utgangspunkt i hva slags dufter du selv ønsker å bruke. Men hvordan er det å skape damedufter? 
– Det er litt vanskeligere. Jeg tar utgangspunkt i hvordan jeg vil at Helena skal dufte. Dameduften må være enda mer magisk enn herreduften, men man må ta vare på henne. Man får lyst til å omfavne henne. Man vil, ja ... kose litt. Hahaha! 

Akkurat som med de tidligere duftene, har Zlatan også denne gangen samarbeidet med Olivier Pescheux, en av verdens fremste parfymører. 

Mange lurer på hvor mye du faktisk deltar når duftene skapes. Er du virkelig med i hele prosessen? 
– Hele tiden. Jeg vil være delaktig i hvert eneste prosjekt jeg er med på. Det er jeg som representerer parfymen, så det må ha min touch. Det føles ikke noe bra å bare sette navnet mitt på sluttproduktet. Olivier og resten av teamet mitt hjelper til så alt til slutt blir ”top of the top”. Det er det jeg krever av meg selv, og også av de jeg arbeider sammen med.

Les mer

Duftspesial - Høstens herligste parfymenyheter

Trend
Nyhetene høsten 2017 byr på massevis av romantikk og blomster – i alle fall i dufthyllem! Her er parfymenyhetene som du snart vil forelske deg i.

Gucci Bloom - Mesterdesignerens nye duft

Trend
Med sin perfekte balanse mellom eksentrisk sjarm og sans for retrodetaljer har anerkjente Alessandro Michele blåst nytt liv i det tradisjonsrike motehuset Gucci. Nå har mesterdesigneren brukt sin unike stil til å skape en duft: den kommende klassikeren Gucci Bloom.

Vårens parfymer

Trend
Vårens parfymer er som vårblomstene – sarte og helt fantastiske! Disse fire favorittene blir du snart forelsket i.

100 BON: naturlige parfymer fra Frankrike

Økologisk
Det franske parfymehuset 100 BON lager duftene sine av hundre prosentnaturlige ingredienser. Nå får du de miljøvennlige parfymene hos KICKS!

Zac Efron i eksklusivt intervju med KICKS

Intervju
Han elsker Sverige, og han elsker godlukt. For Zac Efron, aktuell med den nye Baywatch-filmen, er rollen som ny duftambassadør for Hugo Boss en drøm. I et eksklusivt videointervju med Petra Jansdotter på KICKS forteller han om kokos, kjærligheten til bomberjakker og den første parfymedusjen.

Zac Efron nyutnevnt ambassadør for Hugo Boss

Intervju
Det er mer enn ti år siden Zac Efron fikk sitt store gjennombrudd i High School Musical-filmene. Siden den gang har vi sett 29-åringen hovedsakelig i komedier. Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man.

Parfyme: Flower power

Slik gjør du
Søte, friske, krydret og elegante – det finnes en blomsterduft for alle, uansett hvilken type parfyme du foretrekker. KICKS hjelper deg med å finne din personlige favoritt bland blomsterduftene!

Parfymenyheter: Note to self

Eksperttips
Blomstrete, krydret eller pudderaktig – hvilken duftnote får hjertet ditt til å slå et ekstra slag? KICKS hjelper deg med å finne din favoritt blant sesongens duftnyheter.

Vårens fem mest trendy herreparfymer

Trend
Å velge en duft, er å velge hvem du vil være. Med vårens duftnyheter for menn blir det enkelt å være seg selv – så hvem er du?
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331