Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Zlatan om sin nye parfyme ”Alle kommer til å elske den”

Intervju
Han har ikke bare suksess på fotballbanen, men også i duftbransjen. KICKS treffer Zlatan Ibrahimovic i Manchester for å snakke om hans nye og tredje parfyme, Myth.

Din nye parfyme Myth er inspirert av den svenske naturen. Hva betyr den svenske naturen for deg? – Alt! Det er der jeg kommer fra. Det er hjemmet mitt. Jeg synes den svenske naturen er undervurdert, så derfor er dette en hyllest til den. Egentlig en måte å spre den over hele verden. Det føles viktig for meg, så jeg er stolt. 

Duften heter Myth. Hvorfor?
– Den er litt som meg, en myte. Er jeg ekte eller ikke? Ingen vet. 

Blir det like lett å like Myth som det er å like Zlatan? 
– Ehhh, er det så enkelt å like Zlatan, da? 

Jeg mente din første parfyme, som jo heter Zlatan. 
– OK, hahaha! Men selvfølgelig! Myth er ekte, og den er veldig svensk. Og. Hvis jeg liker den, så liker alle den! Hahahaha. Eller nei. De kommer ikke til å like den. Alle kommer til å elske den. 

Når du lager herredufter antar jeg at du tar utgangspunkt i hva slags dufter du selv ønsker å bruke. Men hvordan er det å skape damedufter? 
– Det er litt vanskeligere. Jeg tar utgangspunkt i hvordan jeg vil at Helena skal dufte. Dameduften må være enda mer magisk enn herreduften, men man må ta vare på henne. Man får lyst til å omfavne henne. Man vil, ja ... kose litt. Hahaha! 

Akkurat som med de tidligere duftene, har Zlatan også denne gangen samarbeidet med Olivier Pescheux, en av verdens fremste parfymører. 

Mange lurer på hvor mye du faktisk deltar når duftene skapes. Er du virkelig med i hele prosessen? 
– Hele tiden. Jeg vil være delaktig i hvert eneste prosjekt jeg er med på. Det er jeg som representerer parfymen, så det må ha min touch. Det føles ikke noe bra å bare sette navnet mitt på sluttproduktet. Olivier og resten av teamet mitt hjelper til så alt til slutt blir ”top of the top”. Det er det jeg krever av meg selv, og også av de jeg arbeider sammen med.

Les mer

100 BON: naturlige parfymer fra Frankrike

Økologisk
Det franske parfymehuset 100 BON lager duftene sine av hundre prosentnaturlige ingredienser. Nå får du de miljøvennlige parfymene hos KICKS!

Zac Efron i eksklusivt intervju med KICKS

Intervju
Han elsker Sverige, og han elsker godlukt. For Zac Efron, aktuell med den nye Baywatch-filmen, er rollen som ny duftambassadør for Hugo Boss en drøm. I et eksklusivt videointervju med Petra Jansdotter på KICKS forteller han om kokos, kjærligheten til bomberjakker og den første parfymedusjen.

Zac Efron nyutnevnt ambassadør for Hugo Boss

Intervju
Det er mer enn ti år siden Zac Efron fikk sitt store gjennombrudd i High School Musical-filmene. Siden den gang har vi sett 29-åringen hovedsakelig i komedier. Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man.

Vårens fem mest trendy herreparfymer

Trend
Å velge en duft, er å velge hvem du vil være. Med vårens duftnyheter for menn blir det enkelt å være seg selv – så hvem er du?

Stjernenes parfymeguide: Velg parfyme etter hvilket stjernetegn du er

Eksperttips
La zodiaken veilede deg til den duften som vil fremheve din aller beste personlighet!

Oppdag hele Daisy-familien fra Marc Jacobs

Eksperttips
Oppdag hele Daisy-familien fra Marc Jacobs! KICKS sjefsredaktør forteller om de ulike duftene i familien.

Le Couvent: en velduftende historie

Intervju
Historien til parfymehuset Le Couvent begynte allerede på 1600-tallet, med Louis Feuillée, som var botaniker og duftleverandør. Men i dag må du ikke være kongelig for å bruke de eksklusive og veganske duftene med naturlige ingredienser. Bli kjent med Le Couvent, som du nå finner eksklusivt hos KICKS.

Astroguide: Finn rett parfyme for ditt stjernetegn

Eksperttips
La de tolv stjernetegnene i dyrekretsen veilede deg til de duftnotene som aller best fremhever personligheten din! Ta vår test og finn parfymen som matcher ditt stjernetegn.

Le Couvent DUFTER FRA PARADIS

Trend
Det franske dufthuset Le Couvent tilbyr duftopplevelser med naturlig opprinnelse, og mange av parfymekomposisjonene er inspirert av verdens vakreste steder. Nå lanserer dufthuset tre nye duftdestinasjoner å drømme seg bort til.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331