Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Vårens fem mest trendy herreparfymer

Trend
Å velge en duft, er å velge hvem du vil være. Med vårens duftnyheter for menn blir det enkelt å være seg selv – så hvem er du?

Til han som er forelsket
Ved hjelp av de ikoniske bildene av Kate Moss (tatt av hennes daværende kjæreste Mario Sorrenti) ble Calvin Kleins 1990-tallsduft Obsession en udødelig klassiker. I fjor ble en oppdatert versjon, Obsessed, lansert for å feire denne udødelige kjærligheten. Nå er kjærligheten ytterligere intensivert – noter av lavendel, vanilje, muskatt og et sting sitrus gjør Obsessed Intense til en duft som får deg (og elsklingen din) til å falle om og om igjen.

Til hans som kan bære en hvit t-shirt
Det er ikke nødvendig å gjøre det så vanskelig – det enkel er ofte det beste. Med en klassisk hvit T-shirt og en frisk, oppkvikkende duft er du alltid bra kledd. Sprø noter av bergamott, aldehyd og ingefær rammes inn av bartrær og muskatt i Yves Saint Laurents nyeste herreduft Y, som er like selvsikker som den er tidløs.

Til han som trives best i nystrøket skjorte
Ralph Lauren er mer enn et motemerke og et dufthus – det er en livsstil. Den nye duften Polo Ultra Blue er for mannen som føler seg like hjemme på seilbåten som på den store festen. Sammen skaper frisk sitrus, salte mineralnoter og forblåst tre en sporty, frisk og sorgløs duft.

Til han som flyr first class
Da Giorgio Armani 1996 lanserte sin moderne klassiker Acqua Di Giò, som fanger den friske følelsen av vann, ble den en umiddelbar suksess. Nå kommer Acqua Di Giò Absolu, der de marine notenes tidløse eleganse får et mer sofistikert dyp ved hjelp av tre og patchouli. Dette er duften for mannen som vet å sette pris på kvalitet og luksus.

Til han som eier rommet
Priser, utmerkelser og positive anmeldelser har regnet over Diors herreduft Sauvage etter at den ble lanser for snart tre år siden – den ble blant annet utnevnt til Årets Herreduft 2016 av KICKS' klubbmedlemmer. Nå kommer Sauvage i en Eau de Parfum-versjon, der signaturnotene bergamott, lavendel, patchouli og tre har fått en ekstra omgang, og dessuten fått selskap av mørk vanilje som gjør denne uimotståelige og minneverdige duften enda mer selvsikker og sensuell.

Populære parfymenyheter

Se alle

Les mer

Zlatan om sin nye parfyme ”Alle kommer til å elske den”

Intervju
Han har ikke bare suksess på fotballbanen, men også i duftbransjen. KICKS treffer Zlatan Ibrahimovic i Manchester for å snakke om hans nye og tredje parfyme, Myth.

100 BON: naturlige parfymer fra Frankrike

Økologisk
Det franske parfymehuset 100 BON lager duftene sine av hundre prosentnaturlige ingredienser. Nå får du de miljøvennlige parfymene hos KICKS!

Zac Efron i eksklusivt intervju med KICKS

Intervju
Han elsker Sverige, og han elsker godlukt. For Zac Efron, aktuell med den nye Baywatch-filmen, er rollen som ny duftambassadør for Hugo Boss en drøm. I et eksklusivt videointervju med Petra Jansdotter på KICKS forteller han om kokos, kjærligheten til bomberjakker og den første parfymedusjen.

Zac Efron nyutnevnt ambassadør for Hugo Boss

Intervju
Det er mer enn ti år siden Zac Efron fikk sitt store gjennombrudd i High School Musical-filmene. Siden den gang har vi sett 29-åringen hovedsakelig i komedier. Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man.

Stjernenes parfymeguide: Velg parfyme etter hvilket stjernetegn du er

Eksperttips
La zodiaken veilede deg til den duften som vil fremheve din aller beste personlighet!

Oppdag hele Daisy-familien fra Marc Jacobs

Eksperttips
Oppdag hele Daisy-familien fra Marc Jacobs! KICKS sjefsredaktør forteller om de ulike duftene i familien.

Le Couvent: en velduftende historie

Intervju
Historien til parfymehuset Le Couvent begynte allerede på 1600-tallet, med Louis Feuillée, som var botaniker og duftleverandør. Men i dag må du ikke være kongelig for å bruke de eksklusive og veganske duftene med naturlige ingredienser. Bli kjent med Le Couvent, som du nå finner eksklusivt hos KICKS.

Astroguide: Finn rett parfyme for ditt stjernetegn

Eksperttips
La de tolv stjernetegnene i dyrekretsen veilede deg til de duftnotene som aller best fremhever personligheten din! Ta vår test og finn parfymen som matcher ditt stjernetegn.

Le Couvent DUFTER FRA PARADIS

Trend
Det franske dufthuset Le Couvent tilbyr duftopplevelser med naturlig opprinnelse, og mange av parfymekomposisjonene er inspirert av verdens vakreste steder. Nå lanserer dufthuset tre nye duftdestinasjoner å drømme seg bort til.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331