Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Stjernenes parfymeguide: Velg parfyme etter hvilket stjernetegn du er

Eksperttips
La zodiaken veilede deg til den duften som vil fremheve din aller beste personlighet!

Steinbukk

Den praktisk anlagte og jordnære steinbukken har en sterk vilje og intelligent humor. Hvis noen vet hvordan man får ting gjort, så er det steinbukken! Den trygge personligheten løftes av varme og enkle duftnoter som vanilje, fiken, sandeltre og lavendel.

Vannmannen

Den utadvendte og oppfinnsomme vannmannen tenker raskt og har evnen til alltid å se muligheter. Det intellektuelle og klare fornuften tiltrekkes av lette og naturlige duftnoter eller noter med marine og grønne innslag.

Fisken

Fisken er følsom, myk og munter, og har lett for å føle empati. Den sterke intuisjonen, artisteriet og stjernetegnets mystiske aura forsterkes av uvanlige duftnoter, som ingefær, rabarbra og sjeldne blomster.

Væren

Den modige væren er selvsikker, og stormer gjennom livet uten å vike tilbake for noe som helst. Dette ildfulle og engasjerte stjernetegnet gjør gjerne et varig inntrykk med krydder, urter eller sitrus blant duftnotene, som svart pepper, rosmarin og bergamott.

Tyren

Tyren er viljesterk og trygg, men samtidig lidenskapelig og full av kjærlighet. Dette jordtegnet koser seg litt ekstra med dufter som forsterker følelsen av stabilitet. Gourmandnoter, som sjokolade, og myke blomsterdufter som for eksempel jasmin og appelsinblomst, kan varme tyrens hjemmekjære hjerte.

Tvillingen

Den impulsive, sjarmerende, flørtete og spennende tvillingen tiltrekkes av fart og moro. Dufter med sterke kontraster og lette, men personlige noter, som basilikum, mynte, sitrus og grapefrukt, matcher tvillingens muntre energi.

Kreps

Den intuitive og følsomme krepsen, som på innsiden er like foranderlig som månens faser, elsker romantikk og stabilitet. Den hemmelighetsfulle og myke personligheten kommer til sin rett i varme og omfavnende duftnoter, som vanilje, ambra, sandeltre og muskatt.

Løven

Løven er personen som fyller et rom med sin selvfølgelige og mektige energi. Dette ildtegnet elsker å stå i sentrum, men er samtidig både lojalt og omtenksomt. Den kraftfulle og naturlig elegante auraen løftes av luksuriøse og krydrede noter, som rose, lær, amber og rosépepper

Jomfruen

Den problemløsende og praktiske jomfruen lar alltid ærligheten komme først. Dette jordnære tegnet tiltrekkes av enkelhet og perfeksjon, og føler seg hjemme i ukompliserte, naturlige duftnoter av for eksempel sitrus, tre og urter.

Vekten

Vekten er zodiakens mest balanserte tegn, med sin diplomatiske og fredelige personlighet. Den sosiale og sjarmerende vektens harmoniske energi fremheves av rolige duftkombinasjoner med noter av for eksempel sedertre, sandeltre, fiol eller klassiske blomster.

Skorpionen

Lidenskap, intensitet og sensuell energi er ord som beskriver den magnetiske skorpionen. Det følelsesstyrte stjernetegnet har en evne til å fortrylle omgivelsene sine, og passer i forføreriske og dramatiske duftnoter, som musk, eksotiske blomster, patchouli og amber

Skytten

Den livlige skytten er zodiakens evige optimist som alltid retter blikket fremover. Den entusiastiske og hurtigtenkende individualisten føler seg hjemme i ukompliserte duftnoter av for eksempel søte og friske frukter eller lette treslag.

Les mer

Zlatan om sin nye parfyme ”Alle kommer til å elske den”

Intervju
Han har ikke bare suksess på fotballbanen, men også i duftbransjen. KICKS treffer Zlatan Ibrahimovic i Manchester for å snakke om hans nye og tredje parfyme, Myth.

100 BON: naturlige parfymer fra Frankrike

Økologisk
Det franske parfymehuset 100 BON lager duftene sine av hundre prosentnaturlige ingredienser. Nå får du de miljøvennlige parfymene hos KICKS!

Zac Efron i eksklusivt intervju med KICKS

Intervju
Han elsker Sverige, og han elsker godlukt. For Zac Efron, aktuell med den nye Baywatch-filmen, er rollen som ny duftambassadør for Hugo Boss en drøm. I et eksklusivt videointervju med Petra Jansdotter på KICKS forteller han om kokos, kjærligheten til bomberjakker og den første parfymedusjen.

Zac Efron nyutnevnt ambassadør for Hugo Boss

Intervju
Det er mer enn ti år siden Zac Efron fikk sitt store gjennombrudd i High School Musical-filmene. Siden den gang har vi sett 29-åringen hovedsakelig i komedier. Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man.

Vårens fem mest trendy herreparfymer

Trend
Å velge en duft, er å velge hvem du vil være. Med vårens duftnyheter for menn blir det enkelt å være seg selv – så hvem er du?

Oppdag hele Daisy-familien fra Marc Jacobs

Eksperttips
Oppdag hele Daisy-familien fra Marc Jacobs! KICKS sjefsredaktør forteller om de ulike duftene i familien.

Le Couvent: en velduftende historie

Intervju
Historien til parfymehuset Le Couvent begynte allerede på 1600-tallet, med Louis Feuillée, som var botaniker og duftleverandør. Men i dag må du ikke være kongelig for å bruke de eksklusive og veganske duftene med naturlige ingredienser. Bli kjent med Le Couvent, som du nå finner eksklusivt hos KICKS.

Astroguide: Finn rett parfyme for ditt stjernetegn

Eksperttips
La de tolv stjernetegnene i dyrekretsen veilede deg til de duftnotene som aller best fremhever personligheten din! Ta vår test og finn parfymen som matcher ditt stjernetegn.

Le Couvent DUFTER FRA PARADIS

Trend
Det franske dufthuset Le Couvent tilbyr duftopplevelser med naturlig opprinnelse, og mange av parfymekomposisjonene er inspirert av verdens vakreste steder. Nå lanserer dufthuset tre nye duftdestinasjoner å drømme seg bort til.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331