Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Mon Guerlain EdP 30 ml
Mon Guerlain EdP 30 ml

Mon Guerlain EdP 30 ml

Guerlain

Mon Guerlain er en frisk orientalsk duft som omfavner eksepsjonelle råvarer som lavendel, jasmin, sandeltre og vanilje.
665 kr

Omtaler

Elin | 22-02-2018
Min nya favorit! Vet inte om jag kommer kunna byta bort denna? Perfekt vardagsparfym! Lukten håller hela dagen, och sätter sig bra på huden.
Daria | 21-02-2018
Blidt helt forelsket i denne duften. Jeg så den tilfeldigvis på kick når jg gikk forbi i pausen på jobb og syntes flasken så spennende ut så jeg gikk rett inn og luktet på den og sprayet på honledet. Etter dette så luktet jeg en veldig god parfyme som en kollega hadde på seg og klarte ikke og la være og spørre henne hva hun hadde på seg av parfyme.hun ha det var denne. Så jeg kjøpte den og har fått mange komplimanger på den og har kjøpt kremen av den også.
Natalia | 23-03-2017
Veldig feminin og elegant duft. Sitter veldig nært (i hvert fall på min hud) og er ikke så kraftig søt som f.eks LVEB, Dior Poison Girl og de fleste moderne parfymer nå på markedet. Åpnes med bergamott og lavendel noter, deretter kommer vanilje og sandaltre. Synes at duften passer best til noe kaldere dager, ellers er perfekt hverdagsparfyme som vil ikke irritere folk rund deg :) så lenge du har brukt riktig mengde av denne.

Mer Informasjon

Mon Guerlain er en frisk orientalsk duft som omfavner eksepsjonelle råvarer som lavendel, jasmin, sandeltre og vanilje. Denne duften er en hyllest til dagens femininitet, for den moderne kvinnen som både er modig, sterk, sensuell og fri på samme tid.
Min usynlige tatovering, min duft, min Guerlain.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331