Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Mon Guerlain EdP 30 ml
Mon Guerlain EdP 30 ml

Mon Guerlain EdP 30 ml

Guerlain

625 kr

Omtaler

Natalia | 23-03-2017
Veldig feminin og elegant duft. Sitter veldig nært (i hvert fall på min hud) og er ikke så kraftig søt som f.eks LVEB, Dior Poison Girl og de fleste moderne parfymer nå på markedet. Åpnes med bergamott og lavendel noter, deretter kommer vanilje og sandaltre. Synes at duften passer best til noe kaldere dager, ellers er perfekt hverdagsparfyme som vil ikke irritere folk rund deg :) så lenge du har brukt riktig mengde av denne.
Kristin Johansen | 21-03-2017
Nydelig feminin duft ❤
P | 21-03-2017
Eier den ikke men har testet 4 ganger i butikk nå, og denne er veldig god. Kan godt brukes av yngre folk (20+) men kan se for meg denne på eldre damer mest. Jeg tror lavendel noten gjør at det lukter lit "oldlady" ish men ikke på samme måte som f.eks Shalimar eller Chanel n.5. Varer lenge på huden og spesielt på klær. Jeg lukter ikke så mye vanilje men mest svakt krydret lavendel. Bra signatur duft da den varer såpass lenge. Er nok best på høst/vinter, ikke en sommerduft. Den minner meg ikke om noen andre parfymer så den er ganske unik.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331