Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Q&A – Eksperten svarer på de vanligste spørsmålene om duft

Eksperttips
Oscar Hallström, personal shopper på KICKS Flagship Gallerian i Stockholm, svarer på de aller vanligste spørsmålene om parfyme. Visste du for eksempel forskjellen mellom EdT og EdP? Med disse tipsene finner du enkelt din nye favoritt!

Hele duftverden snakker om layering. Hva er det egentlig 
Layering er når du kombinerer flere dufter ved å bruke forskjellige dufter for å skape din egen duftblanding. Du sprayer helt enkelt en eller to parfymer på en parfyme du allerede har på deg for å endre den. På denne måten kan du skreddersy duften din og gjøre den til for eksempel mykere eller mer krydrete. 

Hva er forskjellen mellom EdT og EdP? 
EdT og EdP betyr Eau de Toilette og Eau de Parfum. Forskjellen er hvilken konsentrasjon av duftolje det er i parfymen, det vil si hvor kraftig den er. EdP har høyere konsentrasjon enn EdT og sitter derfor lengre på huden. Derfor er den også litt dyrere enn EdT. Det finnes også Eau de Cologne, som er enda lettere i konsentrasjonen.  

Trenger man virkelig en duft for dagen og en annen for kvelden?  
Det er et spørsmål om smak, og jeg synedu bør velge det du liker best. Mange foretrekker en signaturduft til alle anledninger, mens andre heller bytter duft for å forsterke anledningen. Hvis du ikke er vant til å bruke så mye parfyme og vil ha to å variere mellom kan det føles trygt at velge klassisk. De klassiske dagduftene er lettere og friskere, mens kveldsduftene er varmere og mer krydret. Jeg liker å gjøre det motsatte og bruker de mer krydrete duftnotene på dagen og de friskere duftnotene på kvelden. Det er mer uventet og uvanlig.  

Hva er Fougère? 
Det er en av de store duftfamiliene. Den har friske toppnoter, søte hjertenoter og har ofte noter av mose eller tre i basen. De inneholder også ofte lavendel. Mange herredufter tilhører fougère-familien, som Y fra Yves Saint Laurent og Guilty Pour Homme fra Gucci.  

Hva bør jeg huske på når jeg kjøper parfyme i gave? 
Tenk på hvordan han eller hun som vil få duften er som person. Fargerike personligheter blir fremhevet av friske parfymer med for eksempel sitrusnoter, mens en roligere personlighet blir matchet med en varmere eller mer krydret duft, med for eksempel vanilje. 

Våre bestselgende parfymer

Se alle

Les mer

Zlatan om sin nye parfyme ”Alle kommer til å elske den”

Intervju
Han har ikke bare suksess på fotballbanen, men også i duftbransjen. KICKS treffer Zlatan Ibrahimovic i Manchester for å snakke om hans nye og tredje parfyme, Myth.

100 BON: naturlige parfymer fra Frankrike

Økologisk
Det franske parfymehuset 100 BON lager duftene sine av hundre prosentnaturlige ingredienser. Nå får du de miljøvennlige parfymene hos KICKS!

Zac Efron i eksklusivt intervju med KICKS

Intervju
Han elsker Sverige, og han elsker godlukt. For Zac Efron, aktuell med den nye Baywatch-filmen, er rollen som ny duftambassadør for Hugo Boss en drøm. I et eksklusivt videointervju med Petra Jansdotter på KICKS forteller han om kokos, kjærligheten til bomberjakker og den første parfymedusjen.

Zac Efron nyutnevnt ambassadør for Hugo Boss

Intervju
Det er mer enn ti år siden Zac Efron fikk sitt store gjennombrudd i High School Musical-filmene. Siden den gang har vi sett 29-åringen hovedsakelig i komedier. Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man.

Vårens fem mest trendy herreparfymer

Trend
Å velge en duft, er å velge hvem du vil være. Med vårens duftnyheter for menn blir det enkelt å være seg selv – så hvem er du?

Stjernenes parfymeguide: Velg parfyme etter hvilket stjernetegn du er

Eksperttips
La zodiaken veilede deg til den duften som vil fremheve din aller beste personlighet!

Oppdag hele Daisy-familien fra Marc Jacobs

Eksperttips
Oppdag hele Daisy-familien fra Marc Jacobs! KICKS sjefsredaktør forteller om de ulike duftene i familien.

Le Couvent: en velduftende historie

Intervju
Historien til parfymehuset Le Couvent begynte allerede på 1600-tallet, med Louis Feuillée, som var botaniker og duftleverandør. Men i dag må du ikke være kongelig for å bruke de eksklusive og veganske duftene med naturlige ingredienser. Bli kjent med Le Couvent, som du nå finner eksklusivt hos KICKS.

Astroguide: Finn rett parfyme for ditt stjernetegn

Eksperttips
La de tolv stjernetegnene i dyrekretsen veilede deg til de duftnotene som aller best fremhever personligheten din! Ta vår test og finn parfymen som matcher ditt stjernetegn.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331