Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Parfymenyheter: Note to self

Eksperttips
Blomstrete, krydret eller pudderaktig – hvilken duftnote får hjertet ditt til å slå et ekstra slag? KICKS hjelper deg med å finne din favoritt blant sesongens duftnyheter.

Fressia - frisk og blomstrete

Se flere

Hvis du elsker parfymer som dufter rent og litt såpeaktig, er freesia virkelig en duftnote for deg. Aromaen av den søte, men noe krydrede og elegante blomsten er hjertet i Nomade, den den akkompagneres av friske chypre-akkorder, jordaktig eikemose og søte plommer.

Appelsinblomst - klassisk frisk

Se flere

Den hvite, friske appelsinblomsten minner om sitrus, men er søtere og mykere. Sammen med grønn mandarin, friske noter av freesia og søt kakao gir appelsinblomsten en feminin touch til Hugo Boss' The Scent For Her.

Lær - tidløs eleganse

Byredos' elskede duft Bibliothèque, som først kun ble laget som duftlys, men som etter kundenes ønske nå også kommer som EdP, blandes saftige plommer med fersken, fiol, lær, patchouli og vanilje. De søte notene balanseres av læret, som gir duften en tidløs eleganse  – akkurat som de lærinnbundne bøkene som har inspirert duften.

Patchouli – kryddret karakter

Bladene fra den eksotiske busken patchouli har en krydderduft med innslag av jord og urter, avrundet med en søt undertone. I Giorgio Armanis nye Acqua Di Gio Absolu kombineres patchouli med marine noter og noter av tre i en frisk og mannlig komposisjon.

Rangoon Creeper – Pudret romantikk

Rangoon creeper, som også kalles kinesisk kaprifol, debuterte som duftnote i Gucci Bloom – en av fjorårets største duftsuksesser. Den indiske blomstens aroma er tydelig søt og pudrete, med en sensuell og uimotståelig aura. I vårens nyhet, Gucci Bloom Acqua di Fiori, brukes rangoon creeper igjen, men denne gangen sammen med frisk galbanum, knopper av solbær og varmende muskatt.

Les mer

Duftspesial - Høstens herligste parfymenyheter

Trend
Nyhetene høsten 2017 byr på massevis av romantikk og blomster – i alle fall i dufthyllem! Her er parfymenyhetene som du snart vil forelske deg i.

Gucci Bloom - Mesterdesignerens nye duft

Trend
Med sin perfekte balanse mellom eksentrisk sjarm og sans for retrodetaljer har anerkjente Alessandro Michele blåst nytt liv i det tradisjonsrike motehuset Gucci. Nå har mesterdesigneren brukt sin unike stil til å skape en duft: den kommende klassikeren Gucci Bloom.

Zlatan om sin nye parfyme ”Alle kommer til å elske den”

Intervju
Han har ikke bare suksess på fotballbanen, men også i duftbransjen. KICKS treffer Zlatan Ibrahimovic i Manchester for å snakke om hans nye og tredje parfyme, Myth.

Vårens parfymer

Trend
Vårens parfymer er som vårblomstene – sarte og helt fantastiske! Disse fire favorittene blir du snart forelsket i.

100 BON: naturlige parfymer fra Frankrike

Økologisk
Det franske parfymehuset 100 BON lager duftene sine av hundre prosentnaturlige ingredienser. Nå får du de miljøvennlige parfymene hos KICKS!

Zac Efron i eksklusivt intervju med KICKS

Intervju
Han elsker Sverige, og han elsker godlukt. For Zac Efron, aktuell med den nye Baywatch-filmen, er rollen som ny duftambassadør for Hugo Boss en drøm. I et eksklusivt videointervju med Petra Jansdotter på KICKS forteller han om kokos, kjærligheten til bomberjakker og den første parfymedusjen.

Zac Efron nyutnevnt ambassadør for Hugo Boss

Intervju
Det er mer enn ti år siden Zac Efron fikk sitt store gjennombrudd i High School Musical-filmene. Siden den gang har vi sett 29-åringen hovedsakelig i komedier. Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man.

Parfyme: Flower power

Slik gjør du
Søte, friske, krydret og elegante – det finnes en blomsterduft for alle, uansett hvilken type parfyme du foretrekker. KICKS hjelper deg med å finne din personlige favoritt bland blomsterduftene!

Vårens fem mest trendy herreparfymer

Trend
Å velge en duft, er å velge hvem du vil være. Med vårens duftnyheter for menn blir det enkelt å være seg selv – så hvem er du?
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331