Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Gucci Bloom - Mesterdesignerens nye duft

Trend
Med sin perfekte balanse mellom eksentrisk sjarm og sans for retrodetaljer har anerkjente Alessandro Michele blåst nytt liv i det tradisjonsrike motehuset Gucci. Nå har mesterdesigneren brukt sin unike stil til å skape en duft: den kommende klassikeren Gucci Bloom.

Da Alessandro Michele tok over som sjefdesigner i det tradisjonsrike italienske motehuset Gucci, skapte han et univers som har blitt beskrevet som et 1970-tallsinspirert Alice i Eventyrland – bare virkelig. For Alessandro Micheles Gucci-kvinne er eksentrisk. Sterke farger, mønstre og selvsagt blomster er opplagte elementer i stilen hennes, som er maksimalistisk og skiller seg ut – riktignok ikke på prangende vis, men mer nonsjalant avslappet. Som om hun har gått inn og ryddet i kjelleren hos en gammel overklassedame og laget sin egen oppdaterte samtidsstil av det hun fant. Det er ingen tvil om at Alessandro Michele er romantiker, men han er overhodet ikke noen urealistisk drømmer. Kolleksjonene hans er laget for å fungere i hverdagen, og designeren blander fantasiene fra Eventyrland med mer moderne storbyelementer. Etter at Michele inntok Gucci, har blomster

blitt sentrale stilkomponenter. Det ser vi også nå når Gucci Bloom, den første Gucci-duften som er skaptsammen med designeren, møter verden. Da duften ble lansert tidligere i vår, dukket Michele opp på den røde løperen i New York sammen musene sine: skuespilleren Dakota Johnson, modellen Hari Nef og kunstneren Petra Collins, som også vil være duftens ansikter utad.

– Jeg ville skape en fyldig, hvit og modig blomsterduft som leder tankene hen på en stor hage full av blomster og planter, som en overdådig bukett. Denne vakre hagen er som en kvinne: fargesterk, vill og fasettert. Gucci Bloom dufter som denne hagen og tar deg med til et sted som bare finnes i fantasien, sier Alessandro Michele selv om sin første duft, som han har utviklet i samarbeid med mesterparfymøren Alberto Morillas.

Les mer

Duftspesial - Høstens herligste parfymenyheter

Trend
Nyhetene høsten 2017 byr på massevis av romantikk og blomster – i alle fall i dufthyllem! Her er parfymenyhetene som du snart vil forelske deg i.

Zlatan om sin nye parfyme ”Alle kommer til å elske den”

Intervju
Han har ikke bare suksess på fotballbanen, men også i duftbransjen. KICKS treffer Zlatan Ibrahimovic i Manchester for å snakke om hans nye og tredje parfyme, Myth.

Vårens parfymer

Trend
Vårens parfymer er som vårblomstene – sarte og helt fantastiske! Disse fire favorittene blir du snart forelsket i.

100 BON: naturlige parfymer fra Frankrike

Økologisk
Det franske parfymehuset 100 BON lager duftene sine av hundre prosentnaturlige ingredienser. Nå får du de miljøvennlige parfymene hos KICKS!

Zac Efron i eksklusivt intervju med KICKS

Intervju
Han elsker Sverige, og han elsker godlukt. For Zac Efron, aktuell med den nye Baywatch-filmen, er rollen som ny duftambassadør for Hugo Boss en drøm. I et eksklusivt videointervju med Petra Jansdotter på KICKS forteller han om kokos, kjærligheten til bomberjakker og den første parfymedusjen.

Zac Efron nyutnevnt ambassadør for Hugo Boss

Intervju
Det er mer enn ti år siden Zac Efron fikk sitt store gjennombrudd i High School Musical-filmene. Siden den gang har vi sett 29-åringen hovedsakelig i komedier. Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man.

Parfyme: Flower power

Slik gjør du
Søte, friske, krydret og elegante – det finnes en blomsterduft for alle, uansett hvilken type parfyme du foretrekker. KICKS hjelper deg med å finne din personlige favoritt bland blomsterduftene!

Parfymenyheter: Note to self

Eksperttips
Blomstrete, krydret eller pudderaktig – hvilken duftnote får hjertet ditt til å slå et ekstra slag? KICKS hjelper deg med å finne din favoritt blant sesongens duftnyheter.

Vårens fem mest trendy herreparfymer

Trend
Å velge en duft, er å velge hvem du vil være. Med vårens duftnyheter for menn blir det enkelt å være seg selv – så hvem er du?
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331