Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Kjapp makeup for gutter – nesten usynlig!

Slik gjør du
Selvfølgelig kan menn sminke seg! Du har kanskje sovet dårlig, fått noen kviser eller føler deg litt blek. Makeup er et enkelt verktøy når du kjapt ønsker å se fresh ut. Og det synes ikke – det lover vi! Start med renset og fuktet hud før du legger din kjappe makeup.

1. Primer

Se flere

En primer jevner ut, matter ned og tryller bort store porer. Det er som oftest en ufarget gelé som ikke synes på annen måte enn at den gir deg mye penere hud. Fokuser på T-sonen, der huden lett blir blank. 

2. Lett base

Se flere

Velg enn tynn foundation som gir et naturlig resultat. Produkter med navn som BB Cream, CC Cream eller tinted moisturizer har lettest dekning. Du er ute etter en jevn hudfarge som ikke ser unaturlig ut. Bruk fingrene eller en luftig foundationbørste til å påføre foundation midt i ansiktet, før du trekker den ut til sidene. På den måten unngår du at hårene i ansiktet legger seg i feil retning. Du får også best dekning på nesen og rundt øynene, der det trengs aller mest. 

3. Pudder

Se flere

Sveip et tynt pudderlag over T-sonen, det vil si pannen, nesen og haken. Det matter ned og fikserer din foundation. Et transparent løspudder gir mest naturlig resultat. Bruk en stor pudderkost som fordeler pudderet jevnt.

4. Concealer

Se flere

En concealer skjuler mørke ringer under øynene og eventuelle rødheter, som kviser eller rødme. Velg gjerne en variant i penselform som er lett å bruke og har tynn konsistens. Arbeid produktet inn i huden med en makeupsvamp eller fingrene. Fikser din concealer med pudder, så legger den seg ikke i linjene. 

5. Øyebrynsgelé

Se flere

Velpleide øyenbryn gir et stilig inntrykk. Børst dem til en pen form med bryngelé som både gir glans og holder dem på plass. Hvis du ønsker å markere dem ytterligere, finnes det gelé med farge. Den vil gjøre hårene i øyenbrynene dine mørkere. Den fungerer også fint på skjegget, hvis du ønsker å fremheve det eller dekke ujevn farge.

Les mer

Jack Black – Flott hudpleie for ham

Intervju
Jack Black er det bestselgende hudpleiemerket for menn i USA. KICKS traff Emily Dalton, grunnleggeren av merket, og snakket om hud. Er det egentlig noen forskjell på hudpleie for menn og kvinner?

Trendspotting: makeup for menn

Trend
Har du hørt om James Charles, Manny Mua og Thomas Sekelius? Det er tre av de nye, hotte beautystjernene som bruker egne Youtube-kanaler for å vise sine makeupferdigheter for følgerne, som raskt blir flere og flere.

KICKS tipser om den økende skjeggtrenden

Intervju
Bartevoks, farget gel og skjeggolje. Aldri før er det solgt så mange ulike skjeggprodukter, og interessen for det perfekte skjegget er større enn noensinne. Vi snakket med Micael Johansson om den økende skjeggtrenden.

Groomingskole – hudpleie

Slik gjør du
Menn og kvinner har egentlig nokså lik hud, bortsett fra skjeggveksten. I likhet med kvinner må menn ta hånd om huden for at den skal ha det bra og se frisk og opplagt ut!

Concealer for menn – slik får du et perfekt og usynlig resultat

Slik gjør du
En concealer dekker over irriterende urenheter, demper det røde rundt nesen og fjerner sporene etter sene kvelder. Når du først har prøvd den, vil du ikke fortsette uten.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331