Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

KICKS tipser om den økende skjeggtrenden

Intervju
Bartevoks, farget gel og skjeggolje. Aldri før er det solgt så mange ulike skjeggprodukter, og interessen for det perfekte skjegget er større enn noensinne. Vi snakket med Micael Johansson om den økende skjeggtrenden.

Hva er det vanligste spørsmålet?
– Alle vil vite hvordan man skal style skjegget, og hvordan man får det til å holde seg fint på plass. Jeg pleier å tipse om nøytrale hårstylingsprodukter som for eksempel shinevax. Et morsomt spørsmål vi får av og til, er også hvordan man best lager en fin krummelur i barten. Da trenger man en voks som binder sammen skjegget. 

Hvilken skjegglengde ser du mest av? 
– Masse skjegg, ikke stubb, men langt skjegg. 

Hva gjør man hvis man har ujevn eller dårlig hårvekst?
– Ja, det kan være litt frustrerende. Jeg har selv dårlig skjeggvekst, og jeg pleier å fylle inn med øyenbrynspenn de stedene der jeg mangler hårstrå. Bruk en tørr øyenbrynspenn, farget bryngel eller farg med øyenbrynsfarge. 

Barbermaskin eller høvel? 
– Hvis man er riktig dyktig, kan man bruke kniv. Ellers synes jeg høvel er best. Skift bladene ofte så de alltid er skarpe, ellers kan man skade huden. 

Hvordan tar man hånd om skjegget til daglig? 
– Det er lurt å bruke produkter som tilfører fuktighet. Man blir lett tørr der man har skjeggvekst. Bruk gjerne balm og olje og masser godt. Husk å vaske skjegget med sjampo når du dusjer. Det samler seg mye bakterier i skjegg. Lernberg & Stafsings nye herreserie har gode produkter.

Les mer

Jack Black – Flott hudpleie for ham

Intervju
Jack Black er det bestselgende hudpleiemerket for menn i USA. KICKS traff Emily Dalton, grunnleggeren av merket, og snakket om hud. Er det egentlig noen forskjell på hudpleie for menn og kvinner?

Trendspotting: makeup for menn

Trend
Har du hørt om James Charles, Manny Mua og Thomas Sekelius? Det er tre av de nye, hotte beautystjernene som bruker egne Youtube-kanaler for å vise sine makeupferdigheter for følgerne, som raskt blir flere og flere.

Kjapp makeup for gutter – nesten usynlig!

Slik gjør du
Selvfølgelig kan menn sminke seg! Du har kanskje sovet dårlig, fått noen kviser eller føler deg litt blek. Makeup er et enkelt verktøy når du kjapt ønsker å se fresh ut. Og det synes ikke – det lover vi! Start med renset og fuktet hud før du legger din kjappe makeup.

Groomingskole – hudpleie

Slik gjør du
Menn og kvinner har egentlig nokså lik hud, bortsett fra skjeggveksten. I likhet med kvinner må menn ta hånd om huden for at den skal ha det bra og se frisk og opplagt ut!

Concealer for menn – slik får du et perfekt og usynlig resultat

Slik gjør du
En concealer dekker over irriterende urenheter, demper det røde rundt nesen og fjerner sporene etter sene kvelder. Når du først har prøvd den, vil du ikke fortsette uten.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331