Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Concealer for menn – slik får du et perfekt og usynlig resultat

Slik gjør du
En concealer dekker over irriterende urenheter, demper det røde rundt nesen og fjerner sporene etter sene kvelder. Når du først har prøvd den, vil du ikke fortsette uten.

Concealer fungerer effektivt når du vil viske ut små skavanker. Den skjuler uten at det synes, og trikset er å bruke minst mulig av produktet. Less is more – rett nyanse og litt fingerferdighet er alt som skal til for at du skal lykkes.

Velg rett nyanse
Fargen skal være så nær din egen hudtone som mulig. Er den for mørk eller lys kan effekten bli den motsatte, og det du vil skjule synes bare enda mer. Be om hjelp i butikken, og test gjerne fargen i dagslys for å være sikker på at nyansen er rett.

Klappes lett på med fingertuppen
Tilfør ansiktet rikelig med fuktighet før du påfører concealer, for fargen kan bli ujevn hvis huden er for tørr. Du oppnår best resultat hvis du klapper concealeren lett inn i huden i stedet for å stryke den på. Fingertuppen er ditt beste hjelpemiddel, for varmen fra huden gjør at fargen smelter inn i huden.

Mørke skygger under øynene
Vil du skjule mørke skygger må du lysne huden, og en tyntflytende concealer med lysreflekterende pigment fungerer aller best. Påføres sparsomt og ikke for nær øyekanten. Øyekrem er et bra supplement for å redusere hovenhet og mørke ringer.

Urenheter og røde partier
Urenheter og rød hud rundt blant annet nesen krever en mer kremet konsistens som dekker bedre. Fet hud trenger en concealer med matt finish som sitter lenger. Tørr hud fungerer best med kremprodukter som ikke virker uttørrende. Penn og flytende concealer med applikator gjør det enkelt å punktmerke stedene som skal skjules.

Flytende eller fast?
Flytende og lysreflekterende fungerer best til å lysne mørke partier.

Flytende concealer med pensel passer for de fleste hudtyper, og fordelen er at den kan påføres ekstra tynt. Fås også på tube og pumpeflaske.

Penn og stift fås både som matt og kremet. Har ofte bedre dekkevne.

Les mer

Jack Black – Flott hudpleie for ham

Intervju
Jack Black er det bestselgende hudpleiemerket for menn i USA. KICKS traff Emily Dalton, grunnleggeren av merket, og snakket om hud. Er det egentlig noen forskjell på hudpleie for menn og kvinner?

Trendspotting: makeup for menn

Trend
Har du hørt om James Charles, Manny Mua og Thomas Sekelius? Det er tre av de nye, hotte beautystjernene som bruker egne Youtube-kanaler for å vise sine makeupferdigheter for følgerne, som raskt blir flere og flere.

Kjapp makeup for gutter – nesten usynlig!

Slik gjør du
Selvfølgelig kan menn sminke seg! Du har kanskje sovet dårlig, fått noen kviser eller føler deg litt blek. Makeup er et enkelt verktøy når du kjapt ønsker å se fresh ut. Og det synes ikke – det lover vi! Start med renset og fuktet hud før du legger din kjappe makeup.

KICKS tipser om den økende skjeggtrenden

Intervju
Bartevoks, farget gel og skjeggolje. Aldri før er det solgt så mange ulike skjeggprodukter, og interessen for det perfekte skjegget er større enn noensinne. Vi snakket med Micael Johansson om den økende skjeggtrenden.

Groomingskole – hudpleie

Slik gjør du
Menn og kvinner har egentlig nokså lik hud, bortsett fra skjeggveksten. I likhet med kvinner må menn ta hånd om huden for at den skal ha det bra og se frisk og opplagt ut!
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331