Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Verdensrommets skinnende comeback

Trend
Høstens mote er en skinnende affære i sølv. Nå er det nemlig mange designere som igjen retter blikket ut i galaksen for å finne inspirasjon. KICKS forklarer hvorfor!

Moteverdenens fascinasjon for verdensrommet har vart lenge, men har fått en oppblomstring før høstens sesong. Under 1960-tallets romkappløp mellom USA og Sovjet ble det laget nyskapende mote som var tydelig inspirert av det faktum at mennesket nå kunne reise i verdensrommet. Designeren André Courrèges, ofte kalt ”space age couturier”, var en av dem som skapte mote for den nye ”romalderen”, som denne tiden skulle bli kalt. Vårkolleksjonen hans fra 1964 gjorde seg sterkt gjeldende i motehistorien og ble selve symbolet på ”den futuristiske moten”. Kritthvitt og sølv var hovedfargene, matchet med solbriller i plast og flate støvler med firkantet tå. Under høstens visninger, mer enn 50 år senere, sendte Karl Lagerfeld modellene sine ut på Chanels catwalk iført samme type flate boots med firkantet tå og sølv som hovedfarge. Utstillingshallen Grand Palais i Paris ble innredet som et eksperimentrom hos NASA (USAs føderale myndighet for luft- og romfart) med en gigantisk hvit romrakett i midten.

At verdensrommet, og de sølvglinsende materialene, gjør motemessig comeback akkurat nå, kan i stor grad forklares med vår evige søken etter liv på andre planeter – noe som igjen ble høyst aktuelt da NASA bare noen dager før høstens Chanel-visning presenterte nye forskningsresultater og bekreftet at det med stor sannsynlighet finnes liv på andre planeter. Verdensrommet er rett og slett på moten igjen. Det er imidlertid ikke bare universet som forsølver høstens mote. Flere motehus, med Saint Laurent i spissen, hadde gitt kolleksjonene et visst retropreg, inspirert av nettene på Studio 54. Men hva har nostalgitripper tilbake til Studio 54-tiden og romdrakter til felles, bortsett fra de sølvglinsende plaggene? Når verden gjennomlever urolige tider og store kriser som dem vi nå er vitne til, fungerer moteverdenen ofte som et slags parallelt univers (eller parallell galakse, om du vil), der vi tillater oss – om enn bare for en stakket stund – å koble ut virkeligheten og drømme om svunne tider og en lysere fremtid. Gjerne iført sølvfargede antrekk.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331